Hvem er vi.

Guideservice·Danmark er STEDET, hvor du finder gode guider, rejseledere og kulturhistoriske foredragsholdere i hele Danmark og Guideservice·Danmark er det første danske bureau, der dækker alle tre faggrupper.

Det er vores ambition altid at finde den rigtige guide i Danmark eller udlandet, rejseleder eller foredragsholder til arrangementer og grupper. Uanset hvor du har brug for en guide, rejseleder eller kulturhistorisk foredragsholder, så kan du finde den rette person her.

Alle arbejder freelance og har beskrevet deres foredrag, sig selv og lavet turforslag. Alle har også oversat egne oplysninger til de sprog, de arbejder på, så du kan få et indtryk af, hvordan de bruger sproget. Det skulle også gerne gøre det let at finde den helt rigtige til din opgave.

Du kan finde emner som historie, kulturhistorie, kulturmøder, geologi, fauna, biologi og meget mere. Søger du et bestemt emne kan du altid kontakte kontoret. Vi hjælper gerne.

Vores kunder er f.eks. familien der ønsker en byvandring, foreningen der ønsker en fælles aktivitet, rejsebureauer der har brug for rejseledere, guider i udlandet eller lokalguider, vognmænd der skal have suppleret staben af rejseledere og guider, personaleforeningen der ønsker et kulturelt indslag og mange, mange flere. Vi har ingen begrænsninger, så lad os også komme med forslag til et godt arrangement til din kommende aktivitet. Vi løser rigtig mange opgaver fra dag til dag og arbejder også med langtidsplanlægning. Lad os også løse udfordringen for dig, når den rigtige guide eller fortæller skal findes.

Guideservice·Danmark er grundlagt og ledes af Mette Berrig, der har været i turistbranchen i mere end 20 år, primært som rejseleder og guide - og nu også som sparringspartner for turismeaktører både via Guideservice·Danmark, i advisory boards og som sparringspartner for nye turismeaktører.

Brochure

Her finder du Guideservice·Danmarks 3-fløjede brochure. Vi håber, du selv vil folde den.

Se mere

Guidetyper

Er du nysgerrig på forskellene mellem guider, rejseledere og turistførere, så er det her, du bliver klogere

Se mere

Job hos Guideservice•Danmark

Søger erfarne freelancere både i ind- og udland. Er du god til at fortælle, kontakt os. Tilbyder også praktikplads på kontoret

Se mere

Kontakt

Vi udarbejder gerne forslag til byvandringer, udflugter og foredrag. Kontakt os på enten tlf. 4156 2859 eller e-mail.

Se mere

Referencer

Vi glæder os i Guideservice·Danmark over vores mange positive og tilfredse kunder, der vender tilbage for flere opgaver.

Se mere

Samarbejde

Har du lyst til at samarbejde med Guideservice·Danmark, så kontakt os endelig. Vi er altid åbne for gode og nye forslag.

Se mere

Tidligere nyhedsbreve

Se mere

Visit a Dane - vært for verden

Visit a Dane inviterer til kulturmøder mellem turister og værter i hele Danmark og hos danskere bosat i udlandet. Vil du være vært?

Se mere

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467 - © All copyrights reserved!