Job hos Guideservice•Danmark

Har du lyst til at blive freelancer hos Guideservice Danmark.

Send din ansøgning via denne ansøgningsformular.

Har du en rejseleder, guide eller foredragsholder gemt i maven? Måske kan vi samarbejde. Vi er altid på udkig efter gode og erfarne guider, rejseledere og foredragsholdere på det kulturhistoriske område samt værter til Visit a Dane. Har du erfaringen og har du lyst til at arbejde freelance, hører vi meget gerne fra dig. Om dit modersmål er dansk eller et andet sprog er ikke så vigtigt, da vi skal bruge guider på mange sprog til opgaver i Danmark. Det er dog vigtigt, at du taler og forstår dansk og vi ønsker kun ansøgninger netop på dansk, da det er vores interne sprog og vores sikkerhed for din forståelse af det danske samfund, som du netop skal kunne fortælle om til gæster. Til opgaver andre steder i verden skal du tale dansk på modersmålsniveau. Kontakt os uanset hvor i verden du bor, så vender vi muligheder i fællesskab.

Vi skal også bruge flere erfarne og gode rejseledere. Alle rejseledere skal tale dansk på modersmålsniveau.

Vi tilbyder hvert forår et guidekursus og et rejselederkursus. Begge kurser giver god ballast til kommende opgaver og er et minimumskrav, hvis ikke du allerede har erfaring og kvalifikationer til opgaverne.

Vi tilbyder også:

  • praktikpladser til studerende. Husk at give os et bud på, hvilke arbejdsopgaver du brænder for at løse. Det er nemlig vigtigt, at både du og vi har udbytte af en praktik.
  • virksomhedspraktik, hvis du er ledig. Opgaverne her er opgaver, som aldrig bliver udbudt som lønnede opgaver. Du lærer os at kende, vi lærer dig at kende. Forhåbentlig finder vi frem til områder, hvor begge parter ønsker freelance samarbejde fremadrettet. Husk at give os et bud på, hvilke arbejdsopgaver du brænder for at løse. Det er nemlig vigtigt, at både du og vi har udbytte af en praktik.

NB: Vi beder om dine info i formularen, ikke som mail. Vi åbner ikke vedhæftede filer, vi modtager nemlig alt for mange ansøgninger, der ikke er målrettede.

Alle ansøgere får e-mail-svar med det samme. Husk derfor at tjekke din spammappe, hvis ikke du modtager svaret med det samme.

Ansøgninger gemmes til udløb af den følgende måned. Vi beder om, at du først kontakter os pr. telefon når vi har modtaget din ansøgning, så vi her kan koble alle dine informationer og huske dig rigtigt. Til gengæld sætter vi pris på et kald kort tid efter, at din ansøgning er modtaget.

Digital ekspert med flair for gæsteservice

Har du flair for den digitale indsats, for SEO, Google Analytics og lyst til kundekontakt, så kan du være min kollega på kontoret

Se mere

Job som faglig guide - freelance

Vi søger fagspecifikke guider i hele Danmark - kan du flere sprog end dansk, øges jobmulighederne

Se mere

Job som guide - freelance

Guideservice·Danmark udvider sit freelance guidekorps og har brug for turistguider i hele landet - en fordel, hvis du taler flere sprog

Se mere

Job som rejseleder - freelance

Vi søger både guidende rejseledere bosat i udlandet og rejseledere bosat i Danmark.

Se mere

Job som turistfører - freelance

Vi har brug for turistførere i hele Danmark med lyst til at guide danske og udenlandske turister. Vi søger turistførere på alle sprog

Se mere

Praktik

Vi tilbyder praktik på et uhøjtideligt, travlt kontor med stor fleksibilitet. Du får respekt om og sparring på det, du laver

Se mere

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!