Job hos Guideservice•Danmark

Jeg ønsker arbejde freelance som guide eller rejseleder

Jeg søger en praktikplads

Vi er altid på udkig efter gode og erfarne guider, rejseledere og foredragsholdere på det kulturhistoriske område. Har du professionel erfaring i branchen og har du lyst til at arbejde freelance, hører vi meget gerne fra dig. Om dit modersmål er dansk eller et andet sprog er ikke så vigtigt, da vi skal bruge guider på mange sprog til opgaver i Danmark.

Det er vigtigt, at du taler og forstår dansk og vi ønsker kun ansøgninger på dansk, da det er vores interne sprog og vores sikkerhed for din forståelse af det danske samfund, som du skal kunne fortælle om til gæster. Til opgaver andre steder i verden skal du tale dansk på modersmålsniveau. Kontakt os, uanset hvor i verden du bor, så vender vi muligheder i fællesskab.

Vi skal bruge flere erfarne og gode rejseledere - på alle sprog i Danmark, Norge, Sverige og på dansk på modersmålsniveau til andre destinationer

Vi tilbyder hvert år et rejselederkursus. Det giver god ballast til kommende opgaver og er et minimumskrav, hvis ikke du allerede har professionelle erfaring og kvalifikationer til opgaverne.

Praktikpladser

  • praktikpladser til studerende. Husk at give os et bud på, hvilke arbejdsopgaver du brænder for at løse. Det er nemlig vigtigt, at både du og vi har udbytte af en praktik.
  • virksomhedspraktik, hvis du er ledig. Opgaverne her er opgaver, som aldrig bliver udbudt som lønnede opgaver. Du lærer os at kende, vi lærer dig at kende. Forhåbentlig finder vi frem til områder, hvor begge parter ønsker freelance samarbejde fremadrettet. Husk at give os et bud på, hvilke arbejdsopgaver du brænder for at løse. Det er nemlig vigtigt, at både du og vi har udbytte af en virksomhedspraktik.

NB: Vi beder om dine info i formularen, aldrig som mail. Vi åbner ikke vedhæftede filer, fordi vi modtager alt for mange ansøgninger, der ikke er målrettede.

Alle ansøgere får e-mail-svar med det samme. Husk derfor at tjekke din spammappe, hvis ikke du modtager svaret. I svaret står både tlf. nr. og hvornår du bedst fanger mig til en samtale på tlf.

Ansøgninger gemmes til udløb af den følgende måned. Vi beder om, at du først kontakter os pr. telefon, når vi har modtaget din ansøgning. Så kan vi koble alle dine informationer og huske dig rigtigt. Til gengæld er opkaldet vigtigt kort tid efter, at din ansøgning er modtaget.

Job som guide, faglig guide eller turistfører - freelance

Guideservice·Danmark udvider sit freelance guidekorps og har brug for turistguider i hele landet - en fordel, hvis du taler flere sprog

Se mere

Job som rejseleder - freelance

Vi søger både guidende rejseledere bosat i udlandet og rejseledere bosat i Danmark

Se mere

Praktik

Vi tilbyder praktik på et uhøjtideligt, travlt kontor med stor fleksibilitet. Du får respekt om og sparring på det, du laver

Se mere

Studenterjob

Som studenterhjælper får du lov at hjælpe med mange forskellige opgaver - vi afstikker rammerne sammen

Se mere

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!