Brandts - fra industri til kultur

Brandts Klædefabrik
   

Brandts Klædefabrik var i rigtig mange år en kendt og agtet virksomhed i hjertet af Odense. Oprindelsen var et mindre farveri, der i 1796 blev overtaget af Brandt-familien.

Farveriet blev ledet af først Christian Brandt og senere hans søn. Sønnesønnen Søren Christian Brandt åbnede klædefabrik i 1869. Den oplevede stor succes, indtil den i 1977 måtte lukke.

Denne byvandring fokuserer på historien om Brandts Klædefabrik fra 1796 til i dag, med andre ord fra klædefabrik til kulturelt samlingssted med kunstmuseum, caféer, biograf og mange spændende specialforretninger. Området er i dag et livligt område med en spændende historie i centrum af det moderne Odense.

Det er i dag stadig muligt at opleve lidt af fabriksstemningen med den rigtige guide, kom selv og hør.

Byvandringen kan kombineres med et foredrag om Brandts Klædefabrik. Et foredrag kan holdes på en af områdets restauranter, der er placeret i de gamle fabriksbygninger, hvilket godt kan fornemmes og som naturligvis forstærker fortællingen. Ved at inkludere foredrag kan der også fokuseres på industrialiseringen på Fyn, med udgangspunkt i Odense med fokus på Brandts Klædefabrik naturligvis.

Informationer

Varighed
1 time
Type turforslag
Byvandring
Land opgaven foregår i
Danmark
primært i byen
Odense
Længde i km
1
Minimum antal deltagere
1
Maximum antal deltagere
25
Book eget tidspunktPris pr. gruppe fra DKK Se priser

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!