Storkøbmanden Oluf Bagers virke i 1500 tallets Odense

Oluf Bagers mødrene gård i Odense
 

Op gennem historien er der bestemte mennesker, der sætter deres helt eget præg på en by. Oluf Bager var en af dem, der i midten og mod slutningen af 1500 tallet satte et sådan præg på Odense.

Storkøbmand med et professionelt venskab med kongen og ejendomsmatador er nogle af de ord, der kan forbindes med Oluf Bager.

Oluf Bager var en af rigets mest velhavende mænd i slutningen af 1500 tallet. Han har på mange måder sat sit præg på mange af datidense odenseanske bygninger. Fordi han ikke var adelig, måtte han netop ikke eje godser på landet. Han satte derfor mange af sine penge i bygninger i byen. Ved du hvor mange?

Jeg fortæller historien om Oluf Bager og blandt andet hans imponerende låsebrev, der beskrev antallet af hans ejendomme i Odense. Jeg fortæller også om det, vi kender til hans person og liv i Odense. På byvandringen ser du mange af de steder, han har færdedes og haft sine ejendomme.

Kombiner gerne med frokost, middag eller kaffe på en café eller restaurant i byen, hvor noget af historien kan fortælles som foredrag. Booker du denne kombination, er der plads til at fortælle endnu flere detaljer om Oluf Bager, den spændende person han var og den tid han levede i.

Informationer

Varighed
1 time
Type turforslag
Byvandring
Land opgaven foregår i
Danmark
primært i byen
Odense
Minimum antal deltagere
1
Maximum antal deltagere
30
Book eget tidspunktPris pr. gruppe fra DKK Se priser

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!