København for begyndere

Nyhavn
       

Velkommen til byvandring i København, byen som er mere end 800 år gammel - hvilket man tydeligt kan se i de centrale middelalder-bydele. Der er 1,3 millioner indbyggere.

Jeg inviterer jer på en byvandring rundt i den gamle, historiske del af hovedstaden.

Vi laver stop på de vigtigste lokaliteter. Vi starter ved byens vartegn, Den lille havfrue, kendt fra H.C. Andersens dejlige eventyr. Alle nyforelskede par må besøge havfruen, som er over 100 år gammel.

Vi går langs vandet forbi Kastellet, Københavns citadel til det monumentale Gefion Springvand. Videre forbi det største og verdensomspændende rederi Mærsk Lines hovedkontor. I vil se den nye Opera, en gave til byen fra Mærsk selskabet.

Vi passerer Amaliehaven på vej til Amalienborg, den kongelige families residens, hvor vi skal opleve livgardens vagtskifte.

Er dine gæster fra Rusland, kan vi kaste et blik på Alexander Nevskij kirken, som er et symbol på de historiske forbindelser mellem Danmark og Rusland.

Næste stop er det måske mest fotograferede sted i byen nemlig Nyhavn med de smukke gamle huse og de gamle skibe. Nyhavn huser i dag en mængde restauranter og caféer og besøges af alle turister og københavnere. Herfra kan man også sejle og opleve byen fra havnen og i kanalerne.

Vi fortsætter forbi det gamle Kongelige Teater, og stormagasinet Magasin du Nord og det fornemme gamle hotel D'angleterre.

Den videre rute går ad den ældste gågade, Strøget, forbi springvand og pladser. Nytorv og Gammeltorv leder os til Rådhuspladsen, hvor statuerne af  H.C. Andersen og Absalon, Københavns grundlægger, venter os og ved siden af ligger den gamle forlystelseshave Tivoli.

Alle de mange statuer, springvand, slotte, gader og stræder fortæller de mange års historier om byen København.

Informationer

Varighed
4 timer
Type turforslag
Byvandring
Land opgaven foregår i
Danmark
primært i byen
København
Entré eller andre udgifter
Ja
Hvortil skal der betales entre/ekstraudgift
Christiansborg slot
Længde i km
5
Tillæg for forplejning
Ja
Minimum antal deltagere
1
Maximum antal deltagere
30
Book eget tidspunktPris pr. gruppe fra DKK Se priser

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!