Rundt om H.C. Andersen

H. C. Andersen

En anderledes byvandring i H.C. Andersens fodspor. Hør om digterens opvækst i Odense, om eventyr og brudstykker af andre af H.C. Andersens værker, der hvor inspirationen er undfanget og slut af med at synge med på en vifte af Andersens sange - vi kender dem alle, ved du hvilke?

H.C. Andersen spænder så vidt, meget videre end mange tænker over, når de hører hans navn. Eventyr er nok det, de fleste først forbinder ham med, men også romaner, teaterstykker, digte og små, fængende tekster er en stor del af hans forfatterskab. Det er netop noget af det, der gør H.C. Andersen så spændende at fortælle om. Ved du for eksempel hvilken julesang, der er skrevet H.C. Andersen. Måske, måske ikke. Jeg glæder mig til at høre svaret - eller til at give dig det.

Jeg stiller naturligvis op med både historier, sange og fortællinger på denne lidt anderledes byvandring inspireret af H.C. Andersen. Hvis du ønsker det, kan vi samarbejde med en af Odenses caféer og henlægge noget af oplevelsen dertil - det giver mulighed for at sidde ned og nyde en frokost eller kaffe, mens en del af historien fortælles.

Informationer

Varighed
3 timer
Type turforslag
Byvandring
Land opgaven foregår i
Danmark
primært i byen
Odense
Længde i km
2
Tillæg for forplejning
Ja
Minimum antal deltagere
1
Maximum antal deltagere
30
Book eget tidspunktPris pr. gruppe fra DKK Se priser

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!