Kontraster i Københavns Sydhavn

Sluseholmen i Sydhavn. Foto: Alexandra
   

Kom med på cykeltur til vandet ved Københavns Sydhavn og oplev et alternativt og kontrastfuldt Sydhavn.

Københavns Sydhavn har i mange år haft et ry for at være et af Københavns fattige og hårde arbejderkvarterer, hvor alkoholikere hænger ud på ethvert gadehjørne. Gennem de seneste år har der været en rivende udvikling i området, som skaber nogle spændende kontraster. Sydhavnen er lige pludselig blevet et attraktivt sted at bo og besøge.

På cykelturen skal vi forbi både det gamle og autentiske Sydhavn, det alternative Sydhavn med de forskellige boligformer, såsom blandt andet husbådene, kolonihaveområdet, lystbådehavnen og det nyere område ved Sluseholm Kanalby og Teglholmen. Vi skal også forbi nogle af områdets grønne oaser, blandt andet Sydhavnstippen, hvor vi måske kan være heldige at få øje på de søde får eller alpacaer, der bor derude.

Da Sydhavnen er et stort område og jeg gerne vil give jer den hele oplevelse, foregår turen på cykel. Det er i virkeligheden også den mest københavnske måde at bevæge sig rundt på. Vi mødes ved cykeludlejningsstedet, Baisikeli Rent a bike, Ingerslevsgade 103, 1705 København, lige ved Dybbølsbros S-togs station. Her hopper vi på en lejet cykel og starter turen. Turen ialt tager 4 timer, fra vi alle har fået cykler og er kommet afsted og inklusiv et stop på vejen til en forfriskning.

Leje af cykel fra DKK 100.

Informationer

Varighed
4 timer
Type turforslag
Cykeltur
Land opgaven foregår i
Danmark
primært i byen
København
primært i dette område
Sydhavnen
Entré eller andre udgifter
Ja
Hvortil skal der betales entre/ekstraudgift
Cykeludlejning
Længde i km
10
Tillæg for forplejning
Ja
Minimum antal deltagere
1
Maximum antal deltagere
10
Book eget tidspunktPris pr. gruppe fra DKK Se priser

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!