Tag ekstraordinært på rejse med Guideservice Danmark

Du kan kun komme på rejse med Guideservice·Danmark, når vi laver rejselederkursus. Vi vil nemlig rigtig gerne give vore kursister en realistisk praktikrejse. Gæster på kursisternes praktikrejse til Nordtyskland hjælper vore kommende rejseledere til at blive rigtig gode. Rejsen tilbydes til stærkt reduceret pris, da rejselederne alle er under uddannelse.

Praktikrejsen 2020 går til Nordtyskland

4 dage med besøg i Lübeck, Bützow, Stralsund, Greifswald, Neubrandenbrug, Rostock, Wismar, Bordesholm, Schleswig og Flensborg 22-25/10 2020 - begge dage incl.

Rejsen planlægges i detaljer af rejselederkursisterne, da det at overskue en rejse, er en vigtig detalje til at gøre rejsen god og vellykket for deltagerne. Det skal også øves.

Vi skal bo på

GDK-Collage.png

Du kommer med bag facaden og får lov til at sætte dit præg på rejsen. Som gæst på denne rejse vil du opleve kommende rejseledere øve sig i alle aspekter af en rejseleders arbejdsområder. Du kan bidrage ved at give feedback til kursisterne, når de øver sig.

At være rejseleder er sjovt, lærerigt, inspirerende, udfordrende .......... og rigtig meget andet - ikke mindst et håndværk, der skal læres. Gæster på den afsluttende praktikrejse er en stor hjælp for kursisterne - og det er sjovt at være gæst på denne anderledes rejse.

Bussen kører fra:
Slagelse Busterminal
Nyborg Station
Odense, Dannebrogsgade
Middelfart
Fredericia
Kolding


Pris kr. 2.325 
Prisen inkluderer:
Overnatning 3 nætter i delt dobbeltværelse
Halvpension
Bus og chauffør fra Egon's A/S
Dansk rejseleder i form af kursister fra GuideserviceDanmarks rejselederkursus. Guideservice Danmarks Booking Manager, Mette Berrig deltager som gennemgående underviser på hele kurset.

Enkeltværelsestillæg kr. 350.

Teknisk arrangør og udbyder af rejsen: Egon's Rejsebureau A/S
Tilmelding:
https://egons-rejser.dk/destinationer/gaest-paa-rejselederkursus
Pladsen i bussen er sikret, når det fulde beløb er indbetalt. Evt. rejseforsikring skal købes via eget forsikringsselskab.

Har du lyst til at blive en del af kursisternes læringsproces, så meld dig til denne anderledes rejse. Du vil helt sikkert få masser af viden og oplevelser med hjem.

Du skal blot være dig selv, stille alle de spørgsmål, du normalt villle stille en rejseleder og meget gerne give rejselederne udfordringer undervejs. Denne rejse er en del af kursisternes læreproces og jo flere, udfordringer de får, jo mere lærer de.

Gæstepladser sælges efter "først-til-mølle" princippet. Du kan også bestille din billet her

Koncentreret chauffør og kursister på rejselederkursus forår 2013       Bussen pakkes under kursisters årvågne blikke       

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!