Egeskovs spændende museer

Fra Egeskovs udstillinger. Foto: Egeskov
   

En guidet tur på Egeskovs mange forskellige museer byder både på underholdning, spænding og fakta. Her er noget for hele familien, både til voksne og børn. 

Oplev biler fra dampdreven til turbo. Kom tæt på redningshelikopteren, gys over politiets motorcykler, hør motorerne fra de gamle motorcykler og drøm om at køre en brandbil.

Egeskov har en af de allerstørste veteranbilsamlinger i Danmark. Bilerne tilhører dels slottet, dels private samlere. Der er virkelig perler imellem, blandt andet biler fra kongehuset. Den ældste "bil" er dampdrevet! 

Men der er mere i samme hal. Der er 8 flyvemaskiner, blandt andet en redningshelikopter, som står "startklar".

Motorcycklerne har helt deres eget museum med over 38 forskellige mærker, og de er ophængt i stærke kæder, så interesserede har virkelig god mulighed for at studere alle enkeltheder. Der er også specialudstilling af færdselspolitiets motorcyckler.

Hvis man vil genopleve sin barndoms indkøbsvaner, så er købmandsmuseet et oplagt valg. Her er varer fra meget gamle dage, og "betjeningen" har alle en fortid i købmandsfaget. Det er her, man står og siger til hinanden: "Kan du huske, da…..

Der er udstilling af cykler og knallerter, og Falck har deres egen afdeling med udrykningskøretøjer, blandt andet ambulancen fra Matador.

Det sidste nye er Danmarks første campingmuseum.

Der er også udstilling af gamle hestevogne, landbrugsmaskiner, og her kører en film om opfinderen Ellehammer, der viser hans allerførste flyvetur!

Du kan også booke en guidet tur på slottet eller lade guiden fortælle om de flotte haver. Du skal beregne en time ekstra, hvis guiden også skal fortælle om slottet eller haverne.

Informationer

Varighed
1 time
Type turforslag
Museum eller attraktion - rundvisning af guide
Land opgaven foregår i
Danmark
primært i dette område
Egeskov
Entré eller andre udgifter
Ja
Hvortil skal der betales entre/ekstraudgift
Egeskov
Længde i km
1
Minimum antal deltagere
1
Maximum antal deltagere
25
Book eget tidspunktPris pr. gruppe fra DKK Se priser

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!