Genvej til en rationel arbejdsgang - fordele og besparelser

Mange og meget forskellige opgaver skal udføres i løbet af en arbejdsdag både i et rejsebureau, hos en DMC og på et hotel. Nogle opgaver kan med fordel udføres af eksterne specialister, f.eks. booking af guider og rejseledere. Lader du GuideserviceDanmark løse opgaven, er det en fordel for dig både i tid, økonomi og kvalitet, fordi vores spidskompetence er at finde og booke de mest velkvalificerede til opgaven. Vi løser bookingopgaver til konkurrencedygtige priser og kender betydningen af hurtigt at lukke en opgave, så du kan komme videre i processen.

Vi løser opgaven rationelt og derfor sparer vi dig for megen tid, besvær og bekymringer. Vore guider og rejseledere har og oparbejder til stadighed større og større ekspertise i deres arbejdsfelter. Hos os får du derfor en hurtig, direkte adgang til en bred vifte af fagligt dygtige guider og rejseledere uden at skulle bruge tid på at opdyrke eller pleje kontakterne eller på at holde dig ajour med, hvad de hver især er gode til. Det er tilmed en fordel for dig, at den enkelte ikke skal sprede sig over mange steder, men kan fokusere på de områder, hvor de er særlig dygtige.

Vi er eksperter i vores niche på samme måde som bogholdere og mekanikere er det i deres.

Tid er kroner


Din tid såvel som dine kollegers tid er værdifuld. Bruger I jeres tid på de opgaver, hvor I er bedst til at skabe værdi? Har du regnet på økonomien i hver enkelt arbejdsopgave? Og har du regnet på tidsforbruget på at vedligeholde og skabe nye samarbejdsrelationer til guider?

Eksempel: Du skal bruge en guide-rejseleder. Du enten ringer eller skriver til vedkommende. Hvor lang tid venter du så på svar? Hvor mange skal du spørge og hvor lang tid har du hurtigt brugt, før opgaven er landet rigtigt? 

Hele den proces kan vi løfte væk fra dine og dine kollegaers skuldre. Du skal kun sende én mail eller lave ét opkald, så klarer vi resten. Du får fordelen af al vores viden, mange års erfaring og branchekendskab forærende og opgaven løses godt og hurtigt. Hvis din foretrukne guide-rejseleder er optaget, får du en liste over hvem der er disponible så du kan vælge derfra - eller du kan lade os vælge. Du er nemlig den, der kender dine egne slutkunder bedst.

Vi er eksperter i at booke guider-rejseledere og kan ofte håndtere bookingen billigere end du selv kan - når du husker at medregne alle omkostninger som tid, administration, lønsystem, feriepenge m.m.

Fordele hvis du over et helt år booker mange guider eller rejseledere

 

Booking af guider Booking af rejseledere
Fordele Du sparer   Fordele Du sparer
stor stab af guider  tid på rekruttering og uddannelse stor stab af rejseledere tid på rekruttering og uddannelse
hver guide er specialist i egne områder og stor erfaring tid på rekruttering og får stor ekspertise forærende rejseleder kan fokusere på lande de holder meget af og får stor rutine tid til rekruttering og får stor ekspertise uden omkostninger
mange sprog at vælge imellem tid og bekymringer i bookingprocessen dækker stort set hele verden tid på rekruttering
optjen rabat, book for mere end kr. 125.000 årligt   booking af alle dine rejseledere giver rabatordning og depositum bortfalder
vi håndterer alle honorarer udgifter til lønsystem, feriepenge, kontordrift m.m vi håndterer alle honorarer udgifter til lønsystem, feriepenge, kontordrift m.m
dine nuværende guider samarbejder vi gerne med tid, da du kan booke alle guider samme sted dine nuværende rejseledere samarbejder vi gerne med tid, da du kan booke alle rejseledere samme sted

 

Find den rigtige rejseleder - hurtigt


Hovedparten af danske rejseledere arbejder freelance og mange må sprede sig over et stort felt af destinationer for at skabe en årsindtægt. Hos os er det anderledes.

Vi vægter høj kvalitet. Rejselederen har selv valgt sin destination og brænder for den. Vores rejseledere har derfor en stor viden om lige netop det land eller det sted, du sender vedkommende hen med dine gæster. Det er en fordel for rejselederen, en fordel for dig og ikke mindst til gavn for dine gæster. Hvem vil ikke gerne drage nytte af den fordel?

Rabat og en fordel hvis du outsourcer alle dine bookinger af rejseledere


Rejsebureauer, der aftaler at booke alle rejseledere gennem Guideservice Danmark, opnår de ekstra fordele og rabat. Vi samarbejder naturligvis gerne med dine nuværende rejseledere og giver dem fortrinsret til opgaver for dit bureau. Når du booker en af dine gamle rejseledere, yder vi en rabat på kr. 500,00 per gennemført opgave. Booker du alle dine rejseledere via Guideservice Danmark, vil vi også kunne aftale faste priser.

Hjælp til nye destinationer


Gør brug af rejselederes ekspertise allerede i planlægningfasen af et nyt rejsemål. Vores rejseledere kan hjælpe dig med at justere i agentens forslag og tilpasse programmet, så det netop tiltaler danske rejsende og ikke nødvendigvis er en hyldevare.

En rejseleder, der kender sin destination, behøver ikke at bruge lang tid på det, og dermed er det en hjælp, der kan blive guld værd for dig og dine gæster. Rejselederen kan sandsynligvis gennemgå programmet og bidrage med gode forslag på kortere tid, end du selv vil kunne, hvis altså ikke du allerede kender destinationen i detaljer. Dermed vil udgiften hurtigt være tjent hjem i tidsbesparelse og løn på kontoret og du ender forhåbentlig med det helt rigtige produkt til dine danske gæster.

Guider


Du kan enten vælge en bestemt, få en oversigt over, hvem der kan på tidspuntet eller du kan lade os vælge dig en guide. 

Vores bookingformular sikrer, at vi får alle de relevante oplysninger med det samme. Derfra kører processen på skinner og du kan gå i gang med næste opgave. Du får en oversigt over, hvem der kan løse opgaven og vælger derfra, hvem du helst vil booke. Eller du lader os vælge for dig.

Dermed bliver du sparet for at lede efter navn eller telefonnummer på en guide, du bliver sparet for at ringe forgæves eller at sætte processen på hold, mens du venter på, at der bliver svaret. Vi ved, hvad det betyder hurtigt at kunne lukke en opgave og komme videre i processen. Du får en oversigt over mulige guider lige så hurtigt, vi har den klar til dig. Du kan enten selv vælge, hvem derfra der skal løse opgaven, eller du kan lade os vælge for dig.

Saml alle dine bookinger af guider og opnå rabat


Hvis du booker alle dine guider gennem Guideservice Danmark, opnår du ekstra fordele og især, hvis du booker mange om året. Vi samarbejder naturligvis gerne med dine nuværende guider og giver dem fortrinsret til opgaver for dig. Booker du alle dine guider via Guideservice Danmark, vil du også kunne aftale faste priser.

Få hjælp til at finde de rigtige udflugtsmål


Hvis du har brug for inspiration til udflugter, så er processen i realiteten den samme. Du har et stort turkatalog at vælge i eller vi kan designe lige netop den tur, du ønsker.

Din arbejdsproces bliver hurtig og effektiv og du kan koncentrere dig om de opgaver, som kun du selv kan udføre. Det er da win-win. I hvert tilfælde er det en besparelse i tid og dermed i kr.

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!