Fordele til dig, der booker mange guider eller rejseledere 


Hvis du vælger at booke alle dine guider eller rejseledere hos GuideserviceDanmark sparer du på mange områder og parametre. Du opnår en rationel arbejdsgang uden at skulle ansætte flere på eget kontor. 

Vi kan sikre, at der altid er en guide eller rejseleder til dig - også når det brænder på. Tal med Booking Manager Mette Berrig - tlf. 4156 2859 om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Du kan se vores definition på guider og rejseledere, hvis ikke du kender forskellen allerede.

Booking af guider (timebasis)
Booking af rejseledere (dagsbasis)
Fordele Du sparer   Fordele Du sparer
Stor stab af velkvalificerede guider  Du sparer tid på rekruttering og uddannelse Stor stab af erfarne rejseledere Du sparer tid på rekruttering og uddannelse
Hver guide er specialist i egne områder og stor erfaring Du sparer tid på rekruttering og får stor ekspertise forærende Rejseledere kan fokusere på lande de holder meget af, har og får stor rutine i Du sparer tid til rekruttering og får stor ekspertise uden omkostninger
Mange sprog at vælge imellem Du sparer tid og bekymringer i bookingprocessen Vore rejseledere dækker stort set hele verden Du sparer tid på rekruttering
Optjen rabat. Book for mere end kr. 95.000 årligt Derefter 5% rabat på resten af årets guide-bookinger Booker du alle dine rejseledere hos GuideserviceDanmark senest 12 uger før afrejse Du sparer 5% på dagshonoraret - naturligvis på hele rejsen
Vi håndterer alle honorarer og du får faktura herfra Du sparer udgifter til lønsystem, feriepenge, kontordrift m.m Booker du alle dine rejseledere hos GuideserviceDanmark senere end 12 uger til afrejse  Du sparer 2,5 % på dagshonorar - naturligvis på hele rejsen
Vi fortsætter gerne samarbejdet med de guider, du allerede kender Du sparer megen tid, når du booker alle guider samme sted og lader os håndterer administrationen Vi håndterer alle honorarer og du får faktura herfra Du sparer udgifter til lønsystem, feriepenge, kontordrift m.m
Backup når guiden er optaget og takker nej Du mindsker stress fra stramme deadlines og undgår at blive sårbar ved frafald af guider eller ved sygdom

Vi samarbejder gerne med dine nuværende rejseledere og du kan få eneprioritet eller første prioritet på booking af dem efter aftale

Du sparer megen tid, når du kan booke alle rejseledere samme sted

UPS, du er i sidste øjeblik Du undgår stress. Det løser vi også. Er der mindre end 3 dage til afvikling er "sidste-øjebliks-honoraret" kun kr. 1000 excl. moms

Med et samarbejde kan dine rejseleder byde ind på flere opgaver via GuideserviceDanmark på samme vilkår som vores freelancere.

Du undgår at blive sårbar, hvis du kun kan tilbyde hver rejseleder få opgaver
En fast maksimumpris pr. time kan aftales, hvis du forpligter dig til at booke minimum 30 årlige opgaver. Hvis dine primære rejseledere ikke kan løse opgaven, har du GuideserviceDanmarks stab i ryggen Du mindsker stress fra stramme deadlines og undgår at blive sårbar ved frafald af rejseledere eller ved sygdom
UPS, du har brug for hurtig løsning Du undgår stress. Er der mindre end 7 dage til afrejse er "sidste-øjebliks-honoraret" kun kr. 1000 excl. moms

 

Overvejelser før et samarbejde 

Genvej til en rationel arbejdsgang - fordele og besparelser for bureauer


Vil du have budgetsikkerhed, når du planlægger dine grupper? Det kan du få, hvis du booker dine guider og rejseledere tidligt i processen.

Du skal udføre mange og meget forskellige opgaver i løbet af en arbejdsdag, både når du arbejder i et rejsebureau, hos en DMC eller på et hotel. Nogle opgaver kan med fordel udliciteres til eksterne specialister.

Lad GuideserviceDanmark booke dine guider og rejseledere. Det er en fordel for dig både i tid, økonomi og kvalitet, fordi du trækker på vores spidskompetence. Vi løser bookingopgaver kompetent til konkurrencedygtige priser og kender betydningen af hurtigt at lukke en opgave, så du kan komme videre i processen.

  • Du kan bruge os både til opgaver i Danmark og i udlandet - både guider og rejseledere.

  • Du kan vælge at bruge os fra opgave til opgave, når du har et ekstra eller pludseligt behov.

  • Du kan bruge vores guider og rejseledere som supplement til din egen stab af guider og rejseledere eller

  • du kan overdrage alle bookinger til os, gerne sammen med din eksisterende stab af guider eller rejseledere. Dermed sparer du besvær, tid og økonomi ved både rekruttering, omkostninger til kontorhold og administration og du får en hurtig, effektiv og kompetent bookingproces med minimalt tidsforbrug for dig.

Arbejder du på et museum, en herregård eller attraktion, hvor du administrerer et guidekorps, så er vores bookingsystem og håndtering din rationelle og mest økonomiske tilgang til opgaven. Se, hvordan vi løser opgaven for og sammen med dig.


Vi er eksperter i vores niche, ligesom din bogholder og mekaniker er det i deres.

Vi har listet en række fordele. Er der aspekter, du mangler eller ønsker belyst, så ring endelig. Du skal tale med Booking Manager Mette Berrig - tlf. 4156 2859.

Tid er kroner


Både din og dine kollegaers tid er værdifuld.

  • Bruger I hver især jeres tid på de opgaver, hvor I er bedst til at skabe værdi?
  • Har I regnet på økonomien i hver enkelt arbejdsopgave?
  • Har du regnet prisen på selv at rekruttere ud? og medregnet alle aspekter og tidsforbrug i rekruttering eller booking af guider og rejseledere?

Eksempel: Du skal bruge en guide eller rejseleder. Du enten ringer eller skriver til vedkommende. Hvor lang tid venter du så på svar? Hvor mange skal du spørge og hvor lang tid har du brugt, før opgaven er landet rigtigt? Hvis ikke du får ja med det samme kan du hurtigt komme til at bruge lang tid, vente længe og din slutkunde kan ikke få besked.

Hele den proces kan vi løfte væk fra dine og dine kollegaers skuldre. Du skal kun sende én mail eller lave ét opkald, så klarer vi resten. Du får fordelen af al vores viden, mange års erfaring og branchekendskab forærende og opgaven løses godt og hurtigt. Hvis din foretrukne guide eller rejseleder er optaget, får du en liste over disponible guider eller rejseledere til din specifikke opgave, som du kan vælge imellem. Du er nemlig den, der kender dine egne slutkunder bedst. Nogle gange er det lettere for dig at lade os vælge, og det gør vi med glæde. Bare vi ved, hvilken proces der fungerer bedst for dig.

Vi er eksperter i at booke guider og rejseledere og kan ofte håndtere bookingen billigere end du selv kan - når du husker at medregne alle omkostninger som tid, administration, lønsystem, feriepenge, ventetid m.m. Hvis du bruger tommelfingerreglen om faktor 1.42 til sociale omkostninger vil du opdage, at vi kan matche din normale pris og ofte gøre det billigere, så du alt i alt kun vinder ved at lade os løse bookingopgaver for dig.

Vi samarbejder naturligvis gerne med dine nuværende guider og rejseledere, som du kan aftale en ene- eller første prioritet til.

Tilbage til oversigten

Find den rigtige rejseleder - hurtigt


Hovedparten af danske rejseledere arbejder freelance og mange må sprede sig over et stort felt af destinationer for at skabe en årsindtægt. Hos os er det anderledes fordi de får bedre og flere muligheder.

Vi vægter kvalitet, erfaring og kompetence. Vores rejseledere har selv valgt deres destination og brænder for den. De har derfor en stor viden om lige netop det land eller det sted, du sender vedkommende hen med dine gæster. Det er en fordel for rejselederen, en fordel for dig og ikke mindst til gavn for dine gæster. 

Tilbage til oversigten

Du kan outsource alle dine bookinger af rejseledere


Rejsebureauer, der aftaler at booke alle rejseledere gennem Guideservice Danmark, opnår ekstra fordele og rabat.

Vi samarbejder naturligvis gerne med dine nuværende rejseledere og giver dem gerne fortrinsret til opgaver fra dit bureau. Du og dine nuværende rejseledere kan vælge mellem to modeller.

Model 1

Dine nuværende rejseledere indgår i GuideserviceDanmarks stab på lige fod med andre rejseledere dog med førsteret til opgaver fra dig. Rejselederen betaler samme provision til GuideserviceDanmark som vore øvrige rejseledere. Hver gang vi booker en af dine nuværende rejseledere til dig via denne ordning, yder vi dig en rabat på kr. 500,00 for hver af deres gennemførte opgaver.

Model 2

Dine nuværende rejseleder skal kun bookes til opgaver fra dig. Du fastsætter rejselederens honorar som vanligt. Vi klarer booking, lønudbetaling og afløser, hvis ikke rejselederen kan. Rejselederen betaler ingen provision til os, men du betaler et bookinghonorar på kr. 300 excl. moms pr. opgavedag.

Fælles for model 1 og 2

Booker du dine rejseledere senest 12 uger før afrejse får du en rabat på 5% på dagshonoraret - naturligvis på hele rejsen

Booker du dine rejseledere med mindre end 12 uger til afrejse får du en rabat på 2,5% på dagshonoraret - naturligvis på hele rejsen

Særligt honorar for hasteopgaver hvis der er 7 dage eller mindre til afrejse kr. 1000 excl. moms

Vi håndterer alle bookinger via et specialkodet bookingsystem. Herfra kontaktes alle rejseledere med relevante opgaver. Vi følger op med både sms, mail og telefon hvis det er nødvendigt og supplerer om nødvendigt rekrutteringen blandt alle vore rejseledere, så du er sikker på at få en rejseleder.

Tilbage til oversigten

Sådan kan du supplere med rejseledere i din "egen" stab hos os


Du kan overlade al rekruttering af rejseledere til os og selv spare meget tid. Når du får ansøgninger, kan du henvise dem til os. Hvis du giver os besked vil de indgå i "din" stab, som dine "oprindelige" rejseledere. Alternativt indgår de på lige fod med vores eksisterende stab og kan bookes af alle kunder.

Tilbage til oversigten

Hjælp til nye destinationer


Gør brug af rejselederes ekspertise allerede i planlægningfasen af et nyt rejsemål. Vores rejseledere kan hjælpe dig med at justere i agentens forslag og tilpasse programmet.

En rejseleder, der kender sin destination, behøver ikke at bruge lang tid på det. I nogle tilfælde kan rejselederen gennemgå programmet og bidrage med gode forslag på kortere tid, end du selv vil kunne, hvis ikke du allerede kender destinationen i detaljer.

Tilbage til oversigten

Guider


Du kan enten vælge en bestemt guide, få en oversigt over hvilke guider, der kan på tidspuntet eller du kan lade os vælge din guide til dig. 

Vores bookingformular sikrer os alle de relevante oplysninger med det samme, så bookinprocessen kører på skinner. Du får en oversigt over, hvem der kan løse opgaven og som du vælger fra. Eller du lader os vælge for dig så du selv hurtigt kan komme videre med dine egne opgaver.

Du behøver ikkeat bruge tid på at lede efter navn eller telefonnummer på en guide, ringe forgæves eller at sætte processen på hold, mens du venter på svar. Vi ved, hvad det betyder at kunne lukke en opgave hurtigt, så du kan komme videre i processen. Hvad enten du selv vil vælge eller vi skal vælge for dig, får du en god løsning lige så hurtigt, vi har den klar til dig.

Tilbage til oversigten

Saml alle bookinger og få rabat


Hvis du booker alle dine guider gennem Guideservice Danmark, opnår du ekstra fordele og især, hvis du booker mange opgaver om året. Vi har guider på mange sprog i hele Danmark og på dansk udenfor Danmarks grænser.

Vi samarbejder naturligvis gerne med dine nuværende guider og giver dem fortrinsret til opgaver for dig. Booker du alle dine guider via Guideservice Danmark, vil du også kunne aftale faste priser.

Tilbage til oversigten

Få hjælp til at finde de rigtige udflugtsmål


Hvis du har brug for inspiration til udflugter, så er processen i realiteten den samme. Du har vores store turkatalog at vælge i eller vi kan designe lige netop den tur, du ønsker hvis du har brug for ekstra hjælp.

Din arbejdsproces bliver hurtig og effektiv og du kan koncentrere dig om de opgaver, som kun du selv kan udføre. Det er da win-win. I hvert tilfælde er det en besparelse i tid og dermed i kr.

Tilbage til oversigten

Målrettet museer, attraktioner m.fl.


Vi kan spare Jeres museum, attraktion, herregård eller institution rigtig meget tid på booking af guider - interne og eksterne.

Hvis Jeres museum har brug for at booke en del guider og vil udlicitere guidebookingen opretter vi et særligt guidekorps til dit museum, herregård eller andet og sørger efter aftale med dig for at korpset altid er fuldtalligt, er opdateret på viden og vi sikrer genrekruttering, når en guide stopper. Vi administrerer booking af guider. Vi sender dig faktura så du sparer meget tid i administrationen, lønsystemet mm. - eller vi fakturerer kunden direkte, hvis du foretrækker det. Det er alt sammen sparede kr. Den store fordel er, at Jeres museum fortsat kan operere med det hidtidige dækningsbidrag.

Din arbejdsproces bliver hurtig og effektiv og du kan koncentrere dig om de opgaver, som kun du selv kan udføre. Også det er win-win og vi kan sandsynligvis være med til at generere flere opgaver til dit museum. Alt, hvad du sparer i tid er sparede kr.

Administrerer vi guidekorpset, fastsætter du guidernes honorar som vanligt - i samarbejde med os. Vi vejleder gerne og fordelen for guiderne er muligheder for flere opgaver, fordi de i samarbejde med os kan guide i flere sammenhænge. Dermed bliver det mere attraktivt at være guide på dit museum. Ring til Booking Manager Mette Berrig på tlf. 41562859, hvis du vil vide mere om, hvordan vi bedst kan hjælpe dit museum, herregård eller attraktion med en velfungerende løsning. Vi kan tage udgangspunkt i jeres eksisterende guidekorps eller vi kan starte helt fra bunden. Vi tilpasser os jeres behov.

Hvis vi står for dit guidekorps på museet - attraktionen

Fordele Du sparer 
Ønsker dit museum/attraktion at bruge os til at håndtere guidebooking kan I fortsætte med det hidtige dækningsbidrag I uddelegerer arbejdsopgaven og bevarer samme indtjening som hidtil
Du har altid en opdateret stab af guider og backup på alle måder og vi vedligeholder staben og samarbejder naturligvis med eksisterende stab Du sparer tid på rekruttering og uddannelse
Omvisninger kan annonceres både på jeres eget website og på vores. Vi udbyder til samme pris som jer og I modtager dækningsbidraget for grupper fra os. I mister dermed ingen bookinger, tværtimod. I sparer tid på gruppehåndteringer = besparelse på kontoret
Har I et guidekorps etablerer vi samarbejde med det.


Tilbage til oversigten

Vi samarbejder allerede med 

Der er ikke noget bedre end glade kunder og samarbejdspartnere. Vi har stor respekt for, at vi er kundens repræsentant, når vi er på opgave. F.eks. agerer en rejseleder altid i rejsebureauets navn. Du vil i langt de fleste tilfælde kun se Guideservice Danmarks navn, hvis du som privat eller forening har booket en af vore guider.

Her ser du nogle af dem, som vi allerede har et tæt samarbejde med.

Best Travel

Best Travel - Rejser med kultur, historie og erfarne rejseledere

Egons Busrejser

Busrejser, udflugter & grupperejser • Egon's Rejsebureau | Egon’s Rejsebureau

CLAY Keramikmuseum Danmark

CLAY Keramikmuseum Danmark, Kongebrovej 42, 5500 Middelfart

Visit Vejle

Ferie i Vejle

Skal vi have dig på denne placering

Sådan kommer du ud af en aftale 


Du kan opsige aftalen med 3 måneders varsel til den første i måneden.

Bookede opgaver gennemføres som aftalt. De guider og rejseledere, der fulgte med, da vi indgik aftalen arbejder igen for dig. Andre rejseledere kan du fortsat booke hos os på almindelige aftalevilkår.

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!