Fjernøsten - en guldgrube af natur- og kulturoplevelser. Foredrag v/ Pia

Tag med på en etnografisk rejse gennem Malaysia og det indonesiske ørige. Vi  bevæger os fra den moderne pulserende storby langt ind i Borneos regnskove med næseaber og orangutanger og videre til dampende vulkaner, fjerntliggende øer og sagnomspundne tempelkomplekser.

I dag er Sydøstasien en region i kraftig vækst. Det ser ud til, at vi i fremtiden vil have mere kontakt med de asiatiske lande. For Danmark er det et område, der har fået stigende interesse de senere år, men hvad kendetegner kulturen i disse områder?

Undervejs i foredraget giver jeg indsigt i de mange forskellige etniske grupper, deres levevis og kultur. Jeg fortæller, hvordan kolonitiden har formet et multikulturelt samfund, hvor man på godt og ondt er tvunget til at leve sammen på trods af forskellig kultur og religion. Og jeg fortæller også om levevilkårene for folk, der i deres dagligdag lever med korruption og naturkatastrofer, men også en stærk spiritualitet og livsglæde.

Book foredrag: +4541562859

Informationer

Varighed
1 - 2 timer
Hvad skal arrangør stille til rådighed for foredragsholder
PC og fremviser
Om foredragsholder
Jeg har rejst i Indonesien og Malaysia gennem de sidste tyve år både som antropolog og rejseleder. Har bl.a. boet på Java, hvor jeg har studeret indonesisk sprog og kultur. Jeg er malaysisk gift og kender derfor kulturen indefra. 
Mine interesser
Asien, Israel, Norden/Skandinavien.
Rundrejser og krydstogter
Bedømmelse
Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder

Priser

Pris pr. foredrag kr.
2500
Transportdækning guide, offentlig transport
Ja
Transport fra
DK-2610 Rødovre

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!