offline Italiensk mad og vin. Foredrag v/

Italiensk mad og vin - fra Amarone til zucchiniblomster.

Pizza og pasta i alle afskygninger er ganske vist de retter fra det italienske køkken, som har opnået mest berømmelse og som serveres i italienske restauranter over hele kloden, eventuelt skyllet ned med Chianti, Ripasso & Co.

Det autentiske italienske køkken består dog af utallige farvestrålende og sunde retter, hvor hver region har deres egne specialiteter at byde på. Det er disse retter, som har gjort, at det mediterranske køkken i dag er på UNESCO listen over verdens kulturarv. Vi gennemgår de enkle principper som italiensk mad er baseret på og som gør, at ernæringseksperter i dag anbefaler den mediterrane diæt. Desuden berøres Slowfood, biodynamisk landbrug, KM0 og mammas gode klassikere.

Inden for vine er der frit valg på alle hylder: alene til 2014 er der registreret flere hundrede italienske vine med DOP og IGT mærker. Vi ser på hvad DOC, DOCG, DOP, IGP og IGT står for og hvilke vine er typiske i de 20 regioner.

Foredraget kan mod tillæg udvides med vinsmagning.

Informationer

Varighed
1 - 2 timer
Hvad skal arrangør stille til rådighed for foredragsholder
Alle tekniske redskaber og lærred til fremvisning af power point præsentation. Desuden glas hvis der skal være vinsmagning.
Mine interesser
er
Bedømmelse
Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder

Priser

Pris pr. foredrag kr.
2000
Transportdækning, guide til mødested, pr. km kr.
0
Transport fra
DK-5000 Odense

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!