Kærlighed på tværs. Foredrag v/ Pia

Få et indblik i hvilke udfordringer og berigelser der følger med, når man gifter sig med en udlænding. Hvad skal man forberede sig på, hvis man vælger at bosætte sig i Danmark med en udenlandsk ægtefælle?

Flere og flere danskere finder deres ægtefælle i udlandet. Det tværkulturelle ægteskab rummer både udfordringer og berigelser. Kampen med myndigheder og kulturbarrierer kan være hård, men kærligheden tilsvarende stærk.

Når man finder sin kærlighed uden for Danmarks grænser og gifter sig med en udlænding, står man som regel også overfor en række dilemmaer. Hvor skal man bo? Hvilket sprog skal man tale? Hvor kan man finde arbejde? Hvad gør man med religion? Og hvad med børn og familie?

Med udgangspunkt i bogen "På tværs og på trods" fortæller jeg om kærlighedsimmigranterne, og om hvordan mennesker finder sammen på tværs af nationale skel og kulturelle barrierer. Jeg giver eksempler på, hvordan kulturkløften kan overvindes, og hvordan man kan forholde sig til udfordringer som kulturel identitet, familie og integration i det danske samfund.

Foredrag | Kærlighed på tværs | Book: +41562859

Informationer

Varighed
0 - 1 time
Hvad skal arrangør stille til rådighed for foredragsholder
PC og fremviser
Om foredragsholder
Jeg fortæller i foredraget om de mange par, jeg har interviewet i forbindelse med arbejdet på en bog. Jeg lever selv i en tværkulturel familie og har personlig erfaring med emnet, som jeg også deler ud af. 
Mine interesser
Asien, Israel, Norden/Skandinavien.
Rundrejser og krydstogter
Bedømmelse
Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder

Priser

Pris pr. foredrag kr.
2500
Transportdækning guide, offentlig transport
Ja
Transport fra
DK-2610 Rødovre

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!