Mig og mit Madrid - Drømmen fra helt ung til i dag. Foredrag v/ Nanna

Mit foredrag tager udgangspunkt i at tage skridtet og kaste sig ud i det spanske liv og ikke bare lade det forblive en drøm.

At uddanne sig som journalist på universitetet i Danmark sammen med passionen og drømmen om et liv i Spanien, og hvordan denne rejse har været fra ganske ung og uovervindelig i Sydspanien til et voksenliv i Madrid. Hvordan det er at være ung kvinde i et land så forskelligt fra det danske. At arbejde en del år som sportsjournalist på nogle af Europas største fodboldstadions. Fordelen ved at lære spansk flydende, at klare sig uden nogen form for hjælp, men selv at skabe sig en tilværelse, som nu også inkluderer titlen "mor". 

Hvad dette skridt har givet mig af erfaring og følelsen af at føle sig lige så meget spanier som dansker. At være ung med store drømme, der bevæger sig væk fra de trygge rammer og kassebetegnelsen "villa, Volvo og vovse." Ønsket om det atypiske og at nå målet om et godt liv, men med bump på vejen. En rejse, nok en uforståelig rejse for nogen, men inspirerende for andre. 

I mine foredrag forsøger jeg at inspirere andre unge til at turde og holde drømmen glødende med personlige og hudærlige beretninger. En inspiration til den enkelte i en tid, hvor presset fra omverdenen er stort. 

OBS! Når jeg holder foredrag i Madrid og omegn, står jeg selv for transportomkostninger. Når jeg holder foredrag i Danmark, er det med transportdækning fra 5700 Svendborg eller fra Københavns Lufthavn - afhængig af tid og sted. 

Madrid centrum | Book foredrag: +4541562859

Informationer

Varighed
1 - 2 timer
Hvad skal arrangør stille til rådighed for foredragsholder
Ønsker man et foredrag med billeder, skal projektor eller storskærm stilles til rådighed. Det er en mulighed, ikke et must.
Om foredragsholder
Jeg er en 30-årig dansk kvinde, uddannet journalist og bosat i Madrid sammen med min danske mand og vores datter.

Drømmen om et liv i Spanien startede som ganske ung, og allerede under journaliststudiet flyttede jeg hertil for første gang. Det åbnede min horisont og en masse døre, der førte mig til nogle af de største fodboldstadions i Europa, tog mig med på en svømmetur over Gibraltarstrædet og sendte mig på rejsereportager til Ibiza. Nu lever jeg familielivet i Madrid. Det har været "making a living" siden begyndelsen og en kamp mod systemet i et land, hvor intet bliver foræret. Rejsen hertil har været - og er stadig - utrolig hård, udfordrende, men også sjov.

Mine foredrag henvender sig mest til tre målgrupper. Ungdomsuddannelser og videregående uddannelser, virksomheder og familier/mødre. Derfor tilbyder jeg tre forskellige foredrag, som kan kombineres efter ønske. 
Mine interesser
Spanien, kultur, sport, mad, familieliv, rejser.
Bedømmelse
Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder

Priser

Pris pr. foredrag kr.
2500
Transportdækning, guide til mødested, pr. km kr.
0,00
Transport fra
E28029, DK5700/DK2770-DK5700/DK2770 Madrid, Svendborg/CPH lufthavn

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!