Mig og mit Madrid - Integrering, karriere og kompromisser. Foredrag v/ Nanna

Mit foredrag tager udgangspunkt i rejsen til Madrid med integrering, karriere og jagten på et harmonisk familieliv som nøgleord. 

Jeg vil gerne slå fast, hvor vigtigt det er at integrere sig, og at man hundrede procent selv skal gøre en aktiv indsats i et land, hvor hjælp er en by i Rusland. Vil du lære spansk, er det fra egen lomme og egen prioritering.

Hvordan er det egentlig at føle sig som udlænding i et land som Spanien? Man skal gå på kompromis med danske værdier og normer. Karrieren stemmer ikke altid overens med et dansk familieliv i Spanien og må indses at være ikke-eksisterende, så længe staten ikke bygger landet op på, at der skal være plads til blandt andet familieforøgelse. Derfor er kompromisser og ofringer også en del af hverdagen.

Jeg vil tale om jagten på det perfekte job, om løgne, om groteske fyringer, om et system så langt bagefter på den teknologiske front, om hvor sjovt det er at være med, hvis man kan betale sig fra det og bagsiden af medaljen, når man ikke kan. Om aldrig at give op overfor konstant modvind, om følelsen af at høre til blandt et folk i et land så forskelligt fra Danmark. Følelsen af at have fundet sin rette hylde i en evig søgen efter den, men også med dage hvor den danske del vil noget andet. Madrid er kold og blæsende i vinterhalvåret og alt for varm om sommeren, men byen har det hele, og spansk passion og tålmodighed er en god cocktail for overlevelse i en metropol som Madrid. 

De Fire Tårne i Madrid. Foto: Nanna

Informationer

Varighed
1 - 2 timer
Hvad skal arrangør stille til rådighed for foredragsholder
Ønsker man et foredrag med billeder, skal projektor eller storskærm stilles til rådighed. Det er en mulighed, ikke et must.
Om foredragsholder
Jeg er en 30-årig dansk kvinde, uddannet journalist og bosat i Madrid sammen med min danske mand og vores datter.

Drømmen om et liv i Spanien startede som ganske ung, og allerede under journaliststudiet flyttede jeg hertil for første gang. Det åbnede min horisont og en masse døre, der førte mig til nogle af de største fodboldstadions i Europa, tog mig med på en svømmetur over Gibraltarstrædet og sendte mig på rejsereportager til Ibiza. Nu lever jeg familielivet i Madrid. Det har været "making a living" siden begyndelsen og en kamp mod systemet i et land, hvor intet bliver foræret. Rejsen hertil har været - og er stadig - utrolig hård, udfordrende, men også sjov.

Mine foredrag henvender sig mest til tre målgrupper. Ungdomsuddannelser og videregående uddannelser, virksomheder og familier/mødre. Derfor tilbyder jeg tre forskellige foredrag, som kan kombineres efter ønske. 
Mine interesser
Spanien, kultur, sport, mad, familieliv, rejser.
Bedømmelse
Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder

Priser

Pris pr. foredrag kr.
2500
Transportdækning, guide til mødested, pr. km kr.
0,00
Transport fra
E28029, DK5700/DK2770-DK5700/DK2770 Madrid, Svendborg/CPH lufthavn

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!