Olivenolie - introduktion til oliesmagningsteknikken. Foredrag v/ Rie

Foredrag der ledsages om ønsket af billeder og afsluttes med en indføring i teknikken til smagning af olivenolie.

Jeg har dyrket min olivenlund i Toscana gennem 28 år og ved alt om, hvordan de gyldne dråber fremstilles, hvad der kendetegner en god olie, hvordan den skal behandles og ikke at forglemme, hvordan den anvendes.

Book foredrag om olivenoliens verden

Informationer

Varighed
1 - 2 timer
Om foredragsholder
Jeg har været olivenbonde i Toscana i mange år. 
Mine interesser
Italien, gastronomi, natur, kultur, politik, historie, social forståelse, indlevelse og formidling,
Bedømmelse
Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder

Priser

Pris pr. foredrag kr.
4500
Transportdækning, guide til mødested, pr. km kr.
3,50
Transport fra
DK-2100 København Ø

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!