Trumps vælgerkorps. Foredrag v/ Mads

Hvordan pokker kunne han blive valgt? Sådan tænker mange danskere om Donald Trump, så hvad er det egentligt ved Trump, der appellerer til hans vælgere?

Jeg har gennem et halvt år haft min hverdag i Amerikas rustbælte, hvor verden ser noget anderledes ud end den, vi kender herhjemme. Her er jobbene i industrien forsvundet for mange år siden, og tilbage er "glemte" egne, hvor arbejdsløsheden har bidt sig fast, hvor veje og huse forfalder, og hvor utilfredsheden med politikerne i Washington trives. Det er herude, Trump er valgt, og her hans vælgere har deres hverdag.

Trumps vælgerkorps består af en række forskellige grupper i den amerikanske befolkning, der tæller alt fra hvide arbejderklassevælgere, som dem jeg mødte i rustbæltet, til forstadsfruer, mandlige studerende fra overklassen, de meget troende amerikanere og mange flere. Fælles for disse vælgere er, at de repræsenterer et Amerika, vi danskere hverken ser på TV eller oplever på rejser til New York eller Los Angeles. For kommer man bare lidt væk fra de amerikanske storbyer er livet og virkeligheden en helt anden, og amerikanerne herude tænker anderledes.

I dette foredrag tager jeg udgangspunkt i min tid i "Trumpland", og sammen kigger vi nærmere på, hvem disse Trumpvælgere er?

  • Hvad det er for et liv, de lever?
  • Hvorfor er det oplagt for dem at stemme på Trump?
  • Hvilke politiske sager er vigtige for dem?
  • Og sidst men ikke mindst, hvorfor stemte de på Trump og vil de gøre det igen?
Foredrag | Trumps vælgere |Booking: +4541562859

Informationer

Varighed
1 - 2 timer
Hvad skal arrangør stille til rådighed for foredragsholder
Projektor og HDMI-stik
Om foredragsholder
Jeg elsker at holde foredrag og dele ud af min viden om USA og amerikansk politik og historie. En viden, jeg har opbygget gennem de seneste seks år, hvor jeg har uddannet mig indenfor Amerikanske Studier ved Syddansk Universitet. Jeg har også beskæftiget mig med amerikansk indenrigspolitik som skribent. Jeg har gennem et halvt år også boet i USA, i delstaten Ohio, og jeg har fået et unikt indblik i et andet Amerika end det, vi kender fra film og serier. Det er de oplevelser, jeg i mine foredrag deler ud af. 
Mine interesser
Politik (særligt amerikansk politik)
Historie
Sport
Bedømmelse
Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder

Priser

Pris pr. foredrag kr.
2000
Transportdækning, guide til mødested, pr. km kr.
3,56
Transport fra
DK-5000 Odense C

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!