Guide Midtvest- og Nordjylland, Marion

 

Jeg er født i Tyskland, men har nu levet i Danmark i mere end 50 år. Derfor har jeg et særdeles godt kendskab til Danmark og de mennesker, der bor i vores land.

Jeg bor tæt på Vesterhavet i et lille fiskerleje. Jeg har altid været fascineret over den forskellighed både landskabsmæssigt, men også i forhold til mennesker, som et lille land som Danmark har at byde på. Det finder jeg vigtigt at formidle til de folk, der besøger vores land og især min hjemegn. Havet har præget egnen og mennesker og der kan fortælles mange spændende og ofte dramatiske fortællinger om livet ved jernkysten.

Måske ser man Danmark som "udenlandsk" født mere nuanceret end indfødte danskere, men et er sikkert, jeg holder meget af Danmark og af de mennesker, der bor i landet.

Efter at have undervist i den danske folkeskole i 37 år er jeg nu pensioneret. Jeg holder meget af at formidle min viden indenfor historie, geografi og samfund, alle fag, som jeg har undervist i foruden tysk og billedkunst. Som lærer er man øvet i at stikke fingeren i jorden og fornemme, hvilken gruppe mennesker man skal guide og derfor bliver fortællingen varieret.

Informationer

Navn
Marion
Fødselsår
1949
Førstehjælpskursus
Nej
Mine interesser
Mine interesseområder er historie, kunst og kunsthåndværk, mode og design. Vandreture i bjergene, golf og skiløb er mine sportslige interesser.
Uddannelse
Lærer i dansk, tysk, historie og geografi
Bedømmelse
Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder

Priser

1. time DKK
...
Hver påbegyndt time derefter DKK
450
Hjælp til planlægning pr. påbegyndt time DKK + moms
300
Bookes mindst timer
1
Transport fra
DK-7673 Harboøre
Transport fra
DK-
Transportdækning, guide til mødested, pr. km kr.
3,65

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!