Egeskov Slot, museer og park - 3 dejlige timer med guide

Egeskov slot
     

Egeskov er et eventyrlig smukt renæssanceslot beliggende i en stor og imponerende park. Oplev det spændende slot, park og museerne med enengageret guide.

Egeskov er fuld af eventyrlige oplevelser, og der er noget for alle, fra kæmpelegepladsen til ro og fordybelse i hvilehaven, fra blomster til biler, fra renæssanceslot til alfepalads.

Egeskov Slot blev bygget midt i 1500-tallet. Slottet, som nu virker så fredfyldt og idyllisk, blev bygget til forsvar - midt ude i en sø og ifølge overleveringen på et fundament af egetømmer, så meget, at der "gik en hel egeskov dertil". Ydermere var den eneste adgang til huset over en vindebro.

Book en guidet tur på slottet, hør masser af de historier, der er blevet knyttet til Egeskov Slot i løbet af mere end 450 år, for eksempel historien om godsejerdatteren Rigborg, der efter en uheldig affære blev indemuret i Rigborgstuen i 1599.

Der er udstillinger for næsten enhver interesse, for eksempel Veteranmuseet som blev oprettet i 1967, og rummer en meget fin samling af fly og biler, Motorcykelmuseet, Falckmuseet, der indeholder 16 brandbiler, ambulancer og redningskøretøjer fra Falcks mere end 100-årige virke.

Og hvis vejret og tiden tillader det, så går vi også en tur i parken omkring slottet. Haven er kåret som Europas bedste historiske have. Der er mange haverum at nyde på turen rundt i den store park, hvis man da ikke forinden er faret vild i labyrinten!

Informationer

Varighed
3 timer
Type turforslag
Museum eller attraktion - rundvisning af guide
Land opgaven foregår i
Danmark
primært i dette område
Egeskov Slot
Entré eller andre udgifter
Ja
Hvortil skal der betales entre/ekstraudgift
Egeskov Slot
Længde i km
2
Minimum antal deltagere
1
Maximum antal deltagere
25
Book eget tidspunktPris pr. gruppe fra DKK Se priser

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!