Guide Vejle, Niels

 

Jeg er tilflyttet vejlenser, så jeg har min viden om byen og dens historie fra mit liv her i mere end 35 år, samt fra læsning om byens fortid. Min viden suppleres med et samarbejde med min hustru Annette, som er indfødt vejlenser.

Som ung uddannede jeg mig som historiker, fordi jeg syntes - og synes - at historie er det mest spændende, man kan beskæftige sig med. Hvorfor er lande og byer, som de er? Hvorfor bor der mennesker lige der, hvad lever de af, og hvordan præger det deres land og byer? Det, synes jeg, er dybt fascinerende.. 

Jeg holder meget af at fortælle andre om de ting, som jeg selv finder interessante - overblik, og små, spændende detaljer. Begge dele er vigtige, når man skal have et indtryk af hvad, der har skabt et sted, en by, et land.

Det meste af mit arbejdsliv har jeg arbejdet med undervisning. Mit fokus har altid været på grundig viden, fortælleglæde, kontakt med og tilpasning til studerende og tilhørere. Det tilstræber jeg også som guide.

Min hustru har en anderledes dyb viden om og forståelse for, hvad byen var fra halvtredserne og frem. Derfor guider vi altid sammen. Det koster ikke ekstra - se det som ugens tilbud. Betal for en, få to!

Informationer

Navn
Niels
Fødselsår
1953
Førstehjælpskursus
Nej
Mine interesser
Historie generelt - specifikt byhistorie, kunsthistorie, religionshistorie, økonomisk historie.
Uddannelse
Cand.mag i historie og engelsk.
Bedømmelse
Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder

Priser

1. time DKK
...
Hver påbegyndt time derefter DKK
400
Hjælp til planlægning pr. påbegyndt time DKK + moms
450
Bookes mindst timer
1
Transport fra
DK-7100 Vejle
Transport fra
DK-7100
Transportdækning, guide til mødested, pr. km kr.
0,00

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!