Rundt om H.C. Andersen

En anderledes byvandring i digterens fodspor. Hør om digterens opvækst i Odense, om eventyr og brudstykker af andre af H.C. Andersens værker, der hvor inspirationen er undfanget og slut af med at synge med på en vifte af Andersens sange - vi kender dem alle, ved du hvilke?

H.C. Andersen spænder så vidt, over både eventyr, romaner, teaterstykker, digte og små, fængende tekster. Det er netop noget af det, der gør H.C. Andersen så spændende at fortælle om. Han spænder så vidt, meget videre end mange er sig bevidst i hverdagen. Ved du for eksempel hvilken julesang, der er skrevet H.C. Andersen. Måske, måske ikke. Jeg glæder mig til at høre svaret.

Jeg stiller naturligvis op med både historier, sange og fortællinger på denne lidt anderledes byvandring inspireret af H.C. Andersen. Hvis du ønsker det, kan vi samarbejde med en af Odenses caféer og henlægge noget af oplevelsen dertil - det giver mulighed for at sidde ned og nyde en frokost eller kaffe, mens en del af historien fortælles.

H. C. Andersen er omdrejningspunkt for denne byvandring med Guideservice Danmark

Informationer

Varighed
3 timer
Type turforslag
Byvandring
Land opgaven foregår i
Danmark
og primært i byen
Odense

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467 - © All copyrights reserved!