Aarhus by, afslappende køretur til byens skønne sights

Aarhus by
       

Aarhus er en af Danmarks ældste byer, og samtidig en by i rivende udvikling. Det betyder, at der er masser af spændende historier at fortælle om Aarhus, hvad enten det handler om vikingetid, middelalder eller det moderne Aarhus.

Kulturelt og arkitektonisk er Aarhus en meget spændende by. Det oplever man nemt på en guidet tur med bus rundt i Aarhus? 

Kom med på en guidet bustur, hvor du ser og hører historierne om Aarhus Domkirke, der er Danmarks største kirke, mens du sidder behageligt i bussen. Du vil også høre historier om vikingernes problemer med kristningen, om den katolske-protestantiske transformation og om, hvad den danske dronning og paven har til fælles.

Foruden Domkirken fortæller jeg også om rådhuset, kunstmuseet ARoS, det moderne kunstmuseum med byens bedste kendingsmærke "Your Rainbow Panorama". Tag elevatoren op til toppen og nyd byens smukke panorama i alle regnbuens farver.

Jeg fortæller også om universitetet, Marselisborg og Den Gamle By, hvor hver gade har sin helt egen historie at fortælle og hvor du kan opleve livet i en typisk dansk by fra det 16. til det 20. århundrede.

Har du specielle ønsker til rute, fotostop, eller andre stop undervejs, så tager jeg selvfølgelig hensyn til det.

Informationer

Varighed
3 timer
Type turforslag
Bus- eller bil - med stop på turen
Land opgaven foregår i
Danmark
primært i byen
Aarhus
Entré eller andre udgifter
Ja
Hvortil skal der betales entre/ekstraudgift
ARoS, Den Gamle By
Minimum antal deltagere
1
Maximum antal deltagere
50
Book eget tidspunktPris pr. gruppe fra DKK Se priser

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!