Tre Slotte i Kongernes Nordsjælland

Kronborg. Foto: DanNav
           

Guidet bustur, hvor vi kører fra København på en dejlig tur til Nordsjælland og besøger tre perler: Kronborg Slot (1574) af Frederik II, Fredensborg Slot (1720) og Frederiksborg Slot (1606) af Christian IV.

Kronborg og Frederiksborg er opført i nederlandsk renæssancestil og fremstår begge som kong Christian den 4 efterlod dem, men historien fører længere tilbage.

Jeg giver en rundvisning på Hamlets Kronborg, hvor I oplever det nyrenoverede fæstningsanlæg og på Frederiksborg Slot, det Nationalhistoriske Museum, som også har været igennem en omfattende restaurering.

Ved Fredensborg slot, ser vi på en kort vandretur den flotte park, som ikke bare er ført tilbage til sit oprindelige udseende, men landskabet er endvidere blevet bearbejdet så anlægget er blevet endnu mere spektakulært.

På turen vil jeg blandt andet fortælle om Øresundstolden, som blev indført af Erik af Pommern og som blev en så stor succes, at den over de næste 400 år kunne financiere alle kongers store pragtbyggerier i Nordsjælland og København.

Informationer

Varighed
8 timer
Type turforslag
Bus- eller bil - med stop på turen
Land opgaven foregår i
Danmark
primært i dette område
Nordsjælland
Længde i km
130
Minimum antal deltagere
1
Maximum antal deltagere
30
Book eget tidspunktPris pr. gruppe fra DKK Se priser

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!