Fra Faaborg til Svendborg på cykel. Natur og kultur i ansigtet og i håret

Cykeltur
   

Oplev det smukke sydfynske landskab og to dejlige kystbyer på en afslappende guidet cykeltur i det sydfynske maleriske landskab.

Vi starter turen på torvet i Faaborg og slutter den ved Danhostel i Svendborg - eller et andet sted, der er mere belejligt for gæsterne.

Turen indeholder en guidet byvandring i Faaborg på ca. 45 minutter samt ledsagelse på cykelturen til Svendborg via Ollerup. Undervejs gør vi kort holdt ved Hvidkilde og jeg fortæller om godset og om Ollerup. Vi slutter af med en kort byvandring i Svendborg på 30-40 minutter.

Samlet afstand uden afstikkere ca. 30 km, normalt tidforbrug inklusive 2 byvandringer ca. 4 timer. Skal der indlægges spisepause, varer turen 30-45 minutter længere. Terrænet er let til moderat at cykle i, man vil normalt have medvind og der er kun enkelte større bakker.

Efter aftale er der mulighed for at tilføje ekstra mellemlandinger, som alle er værd at se. Byvandringen i Faaborg kan evt. vælges fra.

Cykelturisme er på godt og ondt et møde med naturen. Derfor er alle tidsangivelser kun kvalificerede gæt, for tidsforbruget afhænger af dagens vejr og vind, antallet af pauser, punkteringer og alle de andre ting vi ikke selv kan bestemme eller forudse.

Leje af cykel fra kr. 120/person.

Informationer

Varighed
5 timer
Type turforslag
Cykeltur
Land opgaven foregår i
Danmark
primært i dette område
Sydfyn
Entré eller andre udgifter
Ja
Hvortil skal der betales entre/ekstraudgift
Evt. tilvalg: Haven ved Holstenshuus
Længde i km
35
Minimum antal deltagere
1
Maximum antal deltagere
35
Book eget tidspunktPris pr. gruppe fra DKK Se priser

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!