Cykeltur: Faaborg til Svendborg - the Full Monty

Cykeltur på de fynske landeveje
   

Vi starter turen på torvet i Faaborg og slutter ved Danhostel i Svendborg - eller et andet sted, der er mere belejligt for deltagerne.

Guidet cykeltur fra Fåborg til Svendborg via Holstenhuus, Nab, Fjellebroen og Ollerup. Undervejs ser vi barokhaven ved Holstenshuus, holder måske frokostpause ved Fjellebroen eller i Vester Skerninge afhængigt af vejret. Jeg fortæller om Hvidkilde gods og om Ollerup når vi kommer dertil. Vi slutter af med en kort byvandring på 30-40 minutter i Svendborg.

Terrænet er i starten middelsvært at cykle i, efter ca. 15. km bliver det lettere, man vil normalt have medvind og der er enkelte større bakker. Totalt går det 158 m nedad og 172 m opad på turen.

Vi cykler med en generel magelig fart på 15-18 km/t. Samlet afstand ca. 38 km, normalt tidforbrug inklusive byvandring i Svendborg er 4-5 timer. 

Cykelturisme er på godt og ondt et møde med naturen. Derfor er alle tidsangivelser kun kvalificerede gæt, for tidsforbruget afhænger af dagens vejr og vind, antallet af pauser og punkteringer og alle de andre ting, vi ikke selv kan bestemme eller forudse.

Informationer

Varighed
5 timer
Type turforslag
Cykeltur
Land opgaven foregår i
Danmark
primært i dette område
Sydfyn
Entré eller andre udgifter
Ja
Hvortil skal der betales entre/ekstraudgift
Haven ved Holstenshuus
Længde i km
38
Tillæg for forplejning
Ja
Minimum antal deltagere
1
Maximum antal deltagere
35
Book eget tidspunktPris pr. gruppe fra DKK Se priser

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!