Den Gamle By i Aarhus

Gade i Den Gamle By
       

Den Gamle By i Aarhus er verdens første frilandsmuseum for købstædernes kultur og historie, og slog første gang dørene op i 1909.

I dag bliver museet besøgt af mere end 350.000 gæster om året, og har af den verdensberømte Guide Michelin fået de maksimale 3 stjerner.

Museet er opbygget med 75 huse fra forskellige byer i Danmark, og at gå rundt i Den Gamle By, er som at hoppe ind i tidsmaskinen, og opleve livet som det var i en typisk dansk by fra det 16. til det 20. århundrede, komplet med butikker, hestevogne og mennesker klædt som på H.C. Andersens tid.

Jeg viser indenfor i mange af de historiske bygninger, blandt andet den bygning, der lå overfor H.C. Andersens barndomshjem i Odense, og hvor han første gang blev introduceret for bøgernes vidunderlige verden. Jeg viser dig også apoteket fra det 17. århundrede fyldt med mystiske medikamenter og tilhørende barok apotekerhave med omkring 100 forskellige urter.

Du bør også sætte tid af til at nyde traditionelle danske kager fra Den Gamle Bys bageri samt en kop te eller kaffe efter rundvisningen.

Informationer

Varighed
2 timer
Type turforslag
Museum eller attraktion - rundvisning af guide
Land opgaven foregår i
Danmark
primært i byen
Aarhus
Entré eller andre udgifter
Ja
Hvortil skal der betales entre/ekstraudgift
Den Gamle By
Længde i km
1
Tillæg for forplejning
Ja
Minimum antal deltagere
1
Maximum antal deltagere
30
Book eget tidspunktPris pr. gruppe fra DKK Se priser

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!