Filtre
Søg
Sortering

Bornholm rundt - Klippekyst, borgruin og pittoreske byer

     
Oplev klippekyst, borgruin og pittoreske byer på køretur med vidende og fortællelysten guide, der har boet på øen de sidste 19 år
ø , Klippekyst, Borgruin, Pittoresk, Historie , Bornholm, , , ,
country
ZZZZZZZZZZZZZ
Book nu Se mere
 

Guidet biltur

Bilturen går til?

Der er mange muligheder for guidede bilture. Eksempelvis i Danmark, Spanien, eller måske en tur til Grækenland? Fælles for de mange forslag til bilture er, at uanset hvilket land der er destinationen, så er der et hav af spændende lokalområder. Lokalområder med deres helt egen fortælling, formidlet af dansktalende guide.

Bilturen kunne for eksempel lægge vejen forbi en gæv græsk kvinde, som har helt styr på Grækenlands mad i de forskellige årstider. I Grækenland kunne bilturen også gå forbi den lille ø Spinalonga, hvor guiden kan fortælle om den smukke ø, spedalskhedssyge, kulturen og sproget. 

Egypten kunne også være mål for en dejlig biltur. Her må en guidet tur til pyramideområdet i Egypten ikke gå jeres næse forbi. Den Store Sfinks som er en berømt skulptur i Egypten. Hør historien fra lokalkendt guide, og læg også vejen forbi Det Egyptiske Museum.

Vil du finde mere inspiration til bilture, så benyt søgefunktionen øverst. Skulle jeres specifikke ønske ikke være repræsenteret, er I meget velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at imødekomme jeres ønsker. 

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!