Marselisborg Slotshave

Marselisborg Slotshave. Foto: Jan
       

Guidet tur i Marselisborg Slotshave, som er åben for offentligheden, når slottet ikke er beboet af den kongelige familie.

Haven blev anlagt i engelsk stil samtidig med, at slottet blev opført i 1902. Men siden er haven blevet udvidet og ændret af flere omgange. Dronning Alexandrine var med til at udforme parkanlægget, da botanik og havearkitektur havde hendes store interesse. Hendes barnebarn, vores nuværende dronning, Dronning Margrethe, overtog slottet i 1967, og satte sit kunstneriske præg på haven.

Kom og deltag i en guidet tur. Jeg fortæller om slottets og parkens historie, og du ser havens mange kunstværker af blandt andre Prins Henrik, og ikke mindst et af de nyeste kunstværker, skulpturen "3 løver og 9 hjerter", som var Aarhus' gave til Majestæten på hendes 70-års fødselsdag. Vi kigger også på Rosenhaven, som består af gamle danske rosensorter.

Et guidet besøg i Marselisborg Slotshave er en super aktivitet for grupper og vil du udvide oplevelsen, kan du også blive guidet en tur i Mindeparken.

Informationer

Varighed
1 time
Type turforslag
Byvandring
Land opgaven foregår i
Danmark
primært i byen
Aarhus
Længde i km
2
Minimum antal deltagere
1
Maximum antal deltagere
40
Book eget tidspunktPris pr. gruppe fra DKK Se priser

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!