Hvem er vi

Guideservice·Danmark er STEDET, hvor du finder gode guider, rejseledere, kulturhistoriske foredragsholdere og Visit a Dane værter i hele Danmark. Guideservice·Danmark er det første danske bureau, der dækker alle fire faggrupper.

Uanset hvor du har brug for en guide, rejseleder, kulturhistorisk foredragsholder eller en vært med lyst til at invitere turister indenfor i et dansk hjem, så finder du de bedste forslag her.

Med de skrevne forslag og supplerende videoprofiler får du et indtryk af, hvilke emner og sprog, hver enkelt interesserer sig for. Det gør det let for dig at finde den helt rigtige til at løse opgaven. Har du brug for hjælp er du altid velkommen til at kontakte kontoret. Vi hjælper altid gerne.

Vi løser både opgaver fra dag til dag og vi har mange kunder, der booker lang tid i forvejen. Vi glæder os til også at løse opgaver sammen med eller for dig.

Guideservice·Danmark er grundlagt og ledes af Mette Berrig, der har været i turistbranchen i mere end 20 år, primært som rejseleder og guide - og nu også som sparringspartner for turismeaktører både via Guideservice·Danmark, i advisory boards og som sparringspartner for nye turismeaktører.

Guidetyper

Er du nysgerrig på forskellene mellem guider, rejseledere og turistførere, så er det her, du bliver klogere.

Se mere

Job hos Guideservice•Danmark

Søger erfarne freelancere både i ind- og udland. Er du god til at fortælle, kontakt os. Tilbyder også praktikplads på kontoret

Se mere

Kontakt

Vi hjælper med alt, der handler om guidede ture, rejseledere, foredrag og Visit a Dane værter

Se mere

Nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbreve 1 gang om måneden på dansk og engelsk. Du tilmelder dig her

Se mere

Tidligere nyhedsbreve

I tidligere nyhedsbreve kan du blandt andet se interview med nogle af vore kunder og brugere

Se mere

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467 - © All copyrights reserved!

| Guideuddannelse | Rejselederuddannelse Freelance rejselederRejselederjob | Byvandring | Guidet tur |