CLAY - Keramikmuseum Danmark

Krukke af Brandes. Foto: Grethe
       

CLAY - Keramikmuseum Danmark

En guidet rundvisning i det flotte og spændende CLAY Keramikmuseum Danmark i Middelfart er en oplevelse, I skal unde jer selv. I vil se en fantastisk flot samling af porcelæn fra Den Kgl. Porcelænsfabrik foruden spændende keramik af nyere keramiske kunstnere.

I får et overblik over både de faste samlinger og de spændende skiftende temaudstillinger. Guiden fortæller om udvalgte værker og deres historie. Vi går også på opdagelse i "Skatkammeret" , der er en storslået gave af dansk porcelæn gennem tiden, som museet erhvervede i 2010. En både unik og smuk samling som sikkert vækker minder også fra barndommen.

Guiden fortæller naturligvis også om den aktuelle særudstilling. I årenes løb har særudstillingerne, der lagde ud med en udstillingen Bånd & Brud, der var et "møde" mellem Peter Brandes og Thorvald Bindesbøll. En særdeles spændende åbningsudstilling på det nye museum. Siden er fulgt mange spændende og smukke udstillinger, så der er altid noget at glæde sig til, når I besøger CLAY.

Få historiern fortalt, det giver stor værdi til din oplevelse på museet. En guidet rundvisning på CLAY er en aktivitet, der er velegnet for grupper såvel som familier. Det er tilmed det eneste keramikmuseum i hele Skandinavien, og ligger ufattelig smukt med direkte udsigt til Lillebælt.

Informationer

Varighed
1 time
Type turforslag
Museum eller attraktion - rundvisning af guide
Land opgaven foregår i
Danmark
primært i byen
Middelfart
Entré eller andre udgifter
Ja
Hvortil skal der betales entre/ekstraudgift
CLAY
Længde i km
1
Minimum antal deltagere
1
Maximum antal deltagere
30
Book eget tidspunktPris pr. gruppe fra DKK Se priser

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!