Oplev idylliske Lolland

Maribo Søndersø. Foto: BEST Production
   

På en guidet tur med bus rundt på dejlige Lolland kommer du til at opleve sø- og fjordlandskab, idylliske bymiljøer og selvfølgelig også den nyeste historie med tunnelbyggeriet i Rødbyhavn.

Jeg vil vise jer naturperlen Naturpark Maribosøerne, hvor jeg fortæller om den smukt beliggende herregård Søholt, hvor vi skal på opdagelse i den fine barokhave.

I Maribo fortæller jeg om den 650 år gamle by, mens vi går rundt i de idylliske gader og om domkirken, hvor tårnet spejler sig i Søndersø nedenfor og jeg indvier jer i digteren Kaj Munks forbindelse til Maribo og Lolland. 

I Stiftsmuseet ser vi udstillingen om stenalderpigen Lola, og jeg fortæller om de mange, spændende arkæologiske fund, der er gjort på Sydlolland forud for tunnelbyggeriet.

Nu er det tid til en lille gåtur, og vi kører mod nordkysten af Lolland, hvorfra jeg fra bussens holdeplads spadserer med jer til Dodekalitten, hvor der er en særlig flot udsigt over havet og færgerne til Fejø og Femø, og jeg fortæller om betydningen af de majestætiske Dodekalit-figurer og kunstnere bag.

Fra bussen vil vi i landskabet se mange frugttræer, og jeg vil berette om de fine drikke, som fremstilles af frugterne. Der er desuden mulighed for enkelte smagsprøver.

Vi kan også nå at besøge Nakskovs gader med fine, gamle pakhuse, der stadig pryder byen.

Jeg kan arrangere frokost med lækkert smørrebrød af høj kvalitet, hvis I ønsker det. Frokost skal forudbestilles ved booking.

Informationer

Varighed
7 timer
Type turforslag
Bus- eller bil - med stop på turen
Land opgaven foregår i
Danmark
primært i dette område
Lolland
Hvortil skal der betales entre/ekstraudgift
barokhaven Søholt
Længde i km
100
Minimum antal deltagere
5
Maximum antal deltagere
50
Book eget tidspunktPris pr. gruppe fra DKK Se priser

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!