Guidede ture i Danmark på bestemte tidspunkter 

Her finder du de ture med guide som Guideservice Danmark tilbyder på bestemte datoer. Alle kan købe billet til de guidede ture som gennemføres på dansk, engelsk eller tysk. Ud for den enkelte tur viser flaget, hvilket sprog turen eller byvandringen guides på.

Vil du gerne på en tilsvarende guidet tur eller rundvisning på et andet tidspunkt, så kan det sagtens lade sig gøre. Så booker du bare selv guiden til timepris.

Filtre
Søg
Sortering

Vi kan ikke tilbyde datoplanlagte ture på nuværende tidspunkt. Vi foreslår i stedet, at du bruger muligheden for at booke en tur på det tidspunkt, der bedst passer dine planer. Du ser en oversigt over turforslag her.

Vi hjælper naturligvis altid gerne, og du kommer bedst i kontakt med os via tlf. 4156 2859.

Venlig hilsen

Mette Berrig
Booking Manager

 

Fordele ved datoture med guide i Danmark 

Vil du gerne opleve de største seværdigheder på egnen, så er en tur med guide eller en guidet byvandring ofte en god ide. Guideservice tilbyder datoture, det vil sige en guidet tur på et bestemt tidspunkt. Disse ture går til de største seværdigheder og den bedste sightseeing i området.

Hvad betyder "den bedste sightseeing"? Det betyder, at man besøger de største seværdigheder i området - vi har udvalgt målet, fordi det er noget af det bedste at besøge på det sted hvor turen er. Og fordi besøget bliver bedre med en guide fra Guideservice Danmark.

Normalt er vi enige om hvad der er en top attraktion og hvad der måske ikke appellerer til helt så mange. Selvfølgelig er der tit mange andre seværdigheder, og folks interesser er forskellige - men datoturene retter sig altid mod en top attraktion.

Turene varer normalt 1-2 timer og både turene og tidspunkterne er familievenlige. Der er fri tilmelding for alle, som ønsker at købe en billet og i nogle tilfælde vil man kunne opleve at der guides på flere sprog.

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!