Rejseleder Andalusien, Ib

Flere gange har jeg arrangeret besøg og udflugter i det sydspanske - med udgangspunkt i heste. Jeg glæder mig til rejselederopgaver med dine gæster.

Andalusien er et område af Spanien, som jeg ikke kan få nok af. Jeg synes, at det er et overordentligt smukt område. Blandt andet synes jeg, at havnen i Malaga er smuk - en af de smukkeste havne, der er bygget i nyere tid. Her falder jeg altid i svime over de store lystyachter og krydstogtskibe.  

Jeg har stor interesse i heste og ridning, og når jeg besøger Andalusien, holder jeg af at besøge de særlige spanske heste, som er kendetegnet for regionen. I Spanien har man en stor passion for heste og hesteavl, og jeg kan godt lide at møde og mærke denne passion, når jeg besøger landet. Jeg nyder det hver gang, jeg får mulighed for at besøge rideskolen i Jerez. 

Jeg synes, det er meget interessant at studere de kulturer, man møder på en rejse i Andalusien, og at opleve hvor forskellig kulturen er, afhængig af hvor i området man er på besøg. Samtidig har de også forskellige fortællinger om historier, som jeg godt kan lide. 

Jeg er uddannet lærer med interesse specielt i naturfag, og naturen i Andalusien er noget jeg rigtig godt kan lide. Der er et rigtig behageligt klima, og man kan opleve et spændende dyreliv på nært hold.  

Der er mange spændende byer i Andalusien, som jeg vil glæde mig til at besøge med jer.

Informationer

Uddannelse
Lærer med Geografi, Biologi og Naturfag.
Førstehjælpskursus
Ja
Jeg har sidst været i landet privat eller m/gruppe
april 2016
Kørekort
B-C-D
Jeg foretrækker denne transportform til destinationen
Fly
Mine interesser
Jeg har interesse i dansk geografi og historie. Specielt fra Himmerland til Skagen.
Jeg har erfaring fra følgende lande
Spanien, Østrig, Letland, Norge, Peru, Florida, Portugal, Frankrig, Tyskland, Norge, Bulgarien, Sicilien, England, Tjekkiet
Bedømmelse
Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder

Priser

Pris pr. dag - DKK
+ fuld forplejning, forsikring og transport til og fra mødested.
Evt. parkering + transportdækning guide til mødested, pr. km - DKK
2.36
Transportdækning guide, offentlig transport
Ja

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!