Rejseleder Brasilien, Sami

De fleste af os forbinder nok Brasilien med landets fantastiske fodboldspillere, med stranden Copa Cabana og med den livsglæde, som vælter ud af hver en pore på de dansende i Rios sambaoptog. Det er en fornøjelse at være rejseleder hertil.

Men Brasilien er meget mere end det. Sydamerikas største nation er først og fremmest et fantastisk rejseland, der byder på en unik natur og en fuldstændig fantastisk og farverig kultur. Jeg ved det, for jeg har rejst i landet både privat og som rejseleder i næsten tyve år.

Mit navn er Sami, og jeg har besøgt hvert eneste af klodens kontinenter og krydset grænsen til mere end hver tredje af verdens nationer. I min karriere hjemme i Danmark har min kærlighed til naturen givet mig mulighed for i årevis at arbejde som leder i først safaripark og siden i zoologisk have.

Begge steder har jeg kunnet kombinere min store fascination for dyr og natur med min lyst til at forvalte den, og jeg ville elske at vise endnu et hold af nysgerrige, videbegærlige gæster rundt i et land, der har så meget at byde på som Brasilien.

Oplev et af verdens smukkeste vandfald, Iguazu, eller tag med til Amazon regnskoven, som byder på verdens mest vandrige flod, Savanne, samt et af verdens største deltaer, der er lige så stort som Danmark. Af eksotiske dyr kan du komme tæt på alt fra farverige flokke af fugle til karismatiske tapirer og jaguarer, og i vandet finder du alt fra piratfisk til elektriske ål, anakondaer og karimaner.

På grund af mine mange rejseår i landet, har jeg opbygget et ekstensivt netværk af folk fra turistbranchen, og lige meget, hvor turen går hen i Brasilien, vil jeg kunne hjælpe med planlægningen og eksekveringen af, hvad der kun kan blive en tur, der vil forblive i dine gæsters hjerter for evigt.

Informationer

Førstehjælpskursus
Ja
Fødselsår
1974
Jeg har sidst været i landet privat eller m/gruppe
2017
Kunder har sagt
en fantastisk tur med en vidende rejseleder
Kørekort
B,C,D
Jeg foretrækker denne transportform til destinationen
Fly
Jeg har erfaring fra følgende lande
Sydafrika, Namibia, Botswana, Zimbabwe, Malawi, Madagaskar, Zambia, Tanzania, Kenya, Uganda, Etiopien, Canada, USA, Caribien, Thailand, Svalbard, Grønland, Antarktis, Indien, Brasilien
Bedømmelse
Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder

Priser

Pris pr. dag - DKK
+ fuld forplejning, forsikring og transport til og fra mødested.
Hjælp til planlægning pr. påbegyndt time - DKK + moms
500
Evt. parkering + transportdækning guide til mødested, pr. km - DKK
3,54

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!