Rejseleder Canada, Sami

Brusende floder, dybe, krystalblå søer, uendelige skove, vidtstrakte græsprærier og snedækkede bjergtoppe, Canada har det hele. Som rejseleder viser jeg dig det.

Kombineret med et enestående dyreliv af blandt andet bjørne, elge, ulve og rovfugle er der nærmest ingen grænser for, hvilke fantastiske naturoplevelser du kan få i denne barske naturperle.

Hvis dine gæster skal få det optimale ud af din tur, får du brug for en erfaren rejseleder og naturekspert, der kan vise dig de smukkeste steder at spotte isbjørne, og udpege de bedste laksefloder.

Mit navn er Sami, og jeg har rejst kloden tynd i mere end tyve år. Ud over mine mange rejser i Canada har jeg besøgt alle kontinenter og krydset grænsen til mere end hver tredje nation. I de sidste femten år har jeg fungeret som rejseleder på rejser, der har bragt mig vidt omkring, og jeg har oplevet nogle af verdens mest isolerede afkroge. Så planlægger du en tur til Canada, er jeg den rette til jobbet.

Ud over min ekstensive erfaring som rejseleder har jeg i mere end 20 år og sideløbende med mine rejseaktiviteter fungeret som leder i først safaripark og siden i zoologisk have, og min store viden om naturen har jeg kunnet kombinere med en stor forståelse for, hvordan den skal forvaltes.

Canada er et land af barsk skønhed og underskønne oplevelser, og jeg ville elske at vise dine gæster alt det bedste.

Informationer

Førstehjælpskursus
Ja
Fødselsår
1974
Jeg har sidst været i landet privat eller m/gruppe
2018
Kunder har sagt
Fantastisk tur, som den dygtige rejseleder bare gjorde så meget bedre
Kørekort
B,C,D
Jeg foretrækker denne transportform til destinationen
Fly
Jeg har erfaring fra følgende lande
Sydafrika, Namibia, Botswana, Zimbabwe, Malawi, Madagaskar, Zambia, Tanzania, Kenya, Uganda, Etiopien, Canada, USA, Caribien, Thailand, Svalbard, Grønland, Antarktis, Indien, Brasilien
Bedømmelse
Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder

Priser

Pris pr. dag - DKK
+ fuld forplejning, forsikring og transport til og fra mødested.
Hjælp til planlægning pr. påbegyndt time - DKK + moms
500
Evt. parkering + transportdækning guide til mødested, pr. km - DKK
3,54

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!