Rejseleder Caribien, Sami

I mere end femten år har jeg fungeret som professionel rejseleder, og jeg er således vant til at give mine gæster en fantastisk oplevelse, som lever fuldt op til prisen og mere til.

I Caribien har jeg først og fremmest arrangeret krydstogter, da denne rejseform passer til et stort antal gæster og perfekt til formålet om at opleve alt, som Caribien har at tilbyde af natur, kultur og historie. 

Caribien en er smeltedigel af fantastiske naturoplevelser, fascinerende kulturelle sammenstød og spændende historie. Eksempelvis er øen Saint Lucia en af denne klodes allersmukkeste naturperler, og overalt på de indbydende øer emmer det af rastafari-musik og en kolonihistorie, der strækker sig flere hundrede år tilbage i tiden.

Udover mit mangeårige arbejde som leder i først safaripark og siden zoologisk have er jeg en erfaren rejseleder med speciale i naturoplevelser. I mere end tyve år har jeg rejst kloden tynd i jagten på fascinerende naturoplevelser, og mine rejser har ført mig over alle verdens kontinenter, og jeg har krydset grænsen til mere end hver tredje nation. 

En rejse til Caribien er en rejse tilbage i tiden, og jeg ville elske at få lov at vise alt, hvad dette fantastiske sted har at tilbyde.

Informationer

Førstehjælpskursus
Ja
Fødselsår
1974
Jeg har sidst været i landet privat eller m/gruppe
2012
Kunder har sagt
God tur og super rejseleder
Kørekort
B,C,D
Jeg foretrækker denne transportform til destinationen
Fly
Jeg har erfaring fra følgende lande
Sydafrika, Namibia, Botswana, Zimbabwe, Malawi, Madagaskar, Zambia, Tanzania, Kenya, Uganda, Etiopien, Canada, USA, Caribien, Thailand, Svalbard, Grønland, Antarktis, Indien, Brasilien
Bedømmelse
Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder

Priser

Pris pr. dag - DKK
+ fuld forplejning, forsikring og transport til og fra mødested.
Hjælp til planlægning pr. påbegyndt time - DKK + moms
500
Evt. parkering + transportdækning guide til mødested, pr. km - DKK
3,54

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!