Rejseleder Danmark - Jylland, Ib

   

Danmark er et dejligt og spændende land med masser af spændende oplevelser. Det er det land, jeg er født i og det land, jeg er stolt af.

Jylland er den landsdel, jeg kender bedst. Her er jeg opvokset. Her har jeg haft mange gode oplevelser i det danske samfund. Jeg kender mange dejlige kroge og mange gode specialiteter.

Jeg er dansk. Jeg er født 1957 i det nordlige Jylland, helt nøjagtig Rold Skov. Gennem hele mit liv har jeg både via arbejde og via ferier besøgt alle dele af Danmark. Specielt Jylland.

Jeg formidler med vægt på, at den besøgende kommer til at kende landet. Det er landets historie, landets natur, landets samfund og de forskellige egnes specialiteter. Jeg vil gerne, at vores gæster oplever området. Jeg vil gerne, at vores gæster får oplevelsen af at kunne slappe af i det nordjyske gennem fortællinger og gennem besøg i områdets specielle steder. Har gæsterne nogle særlige ønsker, gør jeg, hvad jeg kan for at tilgodese det.

Jeg har erfaring med at have grupper med rundt samt at planlægge ture for større grupper. Derudover har jeg helt specielle kompetencer i jysk. 

Min faglige viden om landet har jeg erhvervet gennem min uddannelse til lærer inden for geografi og historie. Det praktiske kendskab til Danmark har jeg i forbindelse med, at jeg har rejst igennem dette fra øst til vest og fra nord til syd. Kendskabet til befolkningen har jeg gennem mit arbejde og hvor møde med folk har været uundgåelig. Jeg læser om byerne og om egnene. Jeg lytter gerne til lokale historier.

Nord for en linje fra Aarhus til Esbjerg til Skagen har jeg efter egen opfattelse et særdeles godt kendskab til både natur, byer og befolkning. Syd for denne linje er der enkelte områder, der skal repeteres.

Informationer

Uddannelse
Lærer med Geografi, Biologi og Naturfag.
Førstehjælpskursus
Ja
Jeg har sidst været i landet privat eller m/gruppe
2023
Kunder har sagt
spændende med godt lokalt indblik
Kørekort
b-c-d
Jeg foretrækker denne transportform til destinationen
Bus
Mine interesser
Jeg har interesse i dansk geografi og historie. Specielt fra Himmerland til Skagen.
Jeg har erfaring fra følgende lande
Spanien, Østrig, Letland, Norge, Peru, Florida, Portugal, Frankrig, Tyskland, Norge, Bulgarien, Sicilien, England, Tjekkiet
Bedømmelse
Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder

Priser

Pris pr. dag - DKK
+ fuld forplejning, forsikring og transport til og fra mødested.
Hjælp til planlægning pr. påbegyndt time - DKK + moms
300
Evt. parkering + transportdækning guide til mødested, pr. km - DKK
2.36
Transportdækning guide, offentlig transport
Ja

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!