Rejseleder Dansk Vestindien og Caribien, Mads

Jeg har rejseledererfaring fra Dansk Vestindiske Øer

Jeg har derfor opnået en historisk viden om tiden under dansk herredømme, og en kulturel viden om, hvordan samfundet fungerer den dag i dag.

Derudover, så har jeg fået et fortrinligt kendskab til krydstogtbranchen, da jeg har været på mange af slagsen. Det gør, at jeg kender skibene og deres utallige muligheder rigtig godt. Udover de tidligere Dansk Vestindiske Øer, så har jeg også besøgt mange af de karibiske øer op til flere gange i forbindelse med blandt andet anløb med krydstogter.

Informationer

Uddannelse
Kommende cand.merc. International Economic Consulting(dimitterer juni 2024). Uddannelsen har fokus på internationale økonomiske og samfundsmæssige forhold. Jeg har en bred viden om forskellige samfundsmæssige forhold, hvilket gør, at jeg kan sætte min teoretiske viden i perspektiv i de pågældende lande.
Førstehjælpskursus
Ja
Fødselsår
1995
Jeg har sidst været i landet privat eller m/gruppe
Januar 2018
Kørekort
Personbil
Jeg foretrækker denne transportform til destinationen
Fly
Mine interesser
Historien om de pågældende lande, nutiden i landet med samfundsforhold, politik og naturen. Jeg har især en interesse i nutidige samfundsmæssige forhold. Jeg har en bred teoretisk viden fra universitetet om samfundsmæssige forhold, hvilket jeg finder interessant at sætte i kontekst i de pågældende lande.
Jeg har erfaring fra følgende lande
Mallorca, US Virgin Islands (Dansk Vestindien), herunder de fleste caribiske øer, USA (Florida). Sydkorea(afhængig af byer der besøges), Japan(afhængig af byer der besøges), Taiwan(Taipei). Jeg ønsker især rejselederopgaver som inkluderer krydstogter. Jeg har været på knap 20 krydstogter, hvorfor jeg kender dagligdagen på skibene. Samtidig har jeg erfaring fra rejselederopgaver på krydstogter, hvorfor jeg også kender til de problematikker gæster står overfor ombord på skibene.
Bedømmelse
Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder

Priser

Pris pr. dag - DKK
+ fuld forplejning, forsikring og transport til og fra mødested.
Evt. parkering + transportdækning guide til mødested, pr. km - DKK
0,00
Transportdækning guide, offentlig transport
Ja

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!