Rejseleder Frankrig, Eva

Rejseleder til Frankrig, Eva
Frankrig er mit andet fædreland. Jeg har udforsket egn efter egn på rejser gennem hele mit voksne liv og elsker at formidle mine opdagelser, når jeg er rejseleder.
Mit personlige Tour de France starter en fortryllet sommernat i lufthavnen i Nice - 14 år gammel, første gang i Frankrig. Cikadernes musik, duftene og stemningen fortryller mig.
Dette land, dets indbyggere, sprog og kultur kommer til at fylde mit professionelle og private liv. De fascinerende byer med oldgamle mindesmærker side om side med vor tids spændende arkitektur og fantastiske landskaber er en uudtømmelig inspiration, som jeg med glæde vil dele med alle interesserede. 
Som erfaren underviser har jeg stor kompetence i at "tage temperaturen" på forskellige grupper og tilpasse mig deres udgangspunkt og interessefelter.
Jeg har rejst Frankrig tyndt igennem de sidste 50 år, udforsket egn efter egn geografisk, historisk og kulturelt i min reseach, som dels har ført til produktion af læremidler til danske skoleelever dels som kilde og inspiration til mit arbejde med at formidle landets sprog og kultur - en stadig udfordring.

Informationer

Uddannelse
Læreruddannet, engelsk og fransk som linjefag
Førstehjælpskursus
Nej
Fødselsår
1945
Jeg har sidst været i landet privat eller m/gruppe
2019
Jeg foretrækker denne transportform til destinationen
Fly
Mine interesser
Franske regioner og deres særpræg. Paris før og nu. Hverdagsliv i Frankrig. Sverige - kultur og hverdagsliv i by og på landet.
Jeg har erfaring fra følgende lande
Frankrig, England, Sverige, Færøerne
Bedømmelse
Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder

Priser

Pris pr. dag - DKK
+ fuld forplejning, forsikring og transport til og fra mødested.
Evt. parkering + transportdækning guide til mødested, pr. km - DKK
3,44

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!