Rejseleder Indien, Pia

Jeg har arbejdet for Moder Teresa på et børnehjem i Calcutta, dyrket yoga i en asram i Himalaya og set Taja Mahal i måneskin. Gode erfaringer som rejseleder.

Jeg har krydset landet fra nord til Syd med landets imponerende jernbanenet og kørt hele vejen til Indien i en gammel landrover. Det har givet mig en oplevelse af Indien på krop og sjæl, som jeg elsker at dele med andre.

Jeg har ledet rundrejser i det nordlige Indien: New Delhi, Agra og Varanasi.

Den stærke spiritualitet, det umiddelbare nærvær af en befolkning på over en milliard mennesker, de betagende monumenter, den krydrede mad, de mange dufte og lyden af bollywood musik. Indien er et overflødighedshorn af sanseindtryk og har en tryllebindende effekt.

Informationer

Uddannelse
Antropolog
Førstehjælpskursus
Nej
Fødselsår
1972
Jeg har sidst været i landet privat eller m/gruppe
November 2013
Kunder har sagt
"Tak for en fantastisk ferie både i Indien og Nepal. Du var en perfekt guide for alle deltagerne. Meget har jeg set på alle mine mange rejser rundt i verden, men jeg skal love for, der var en hel del, der virkelig imponerede mig både i Indien og Nepal. Det var en anstrengende tur, men alle strabadserne værd. Mange kærlige hilsener Inge
Kørekort
Bil
Jeg foretrækker denne transportform til destinationen
Fly
Mine interesser
Asien, Israel, Norden/Skandinavien.
Rundrejser og krydstogter
Jeg har erfaring fra følgende lande
Indonesien (Bali, Sumatra, Java, Sulawesi, Lombok), Malaysia, Borneo, Indien (Delhi, Agra, Varanasi), Nepal (Lumbini, Chitwan, Nagakot, Kathmandu, Bhaktapur), Norge (Ålesund, Bergen, Geiranger, Molde, Trondheim, Tromsø, Hammerfest, Alta, Narvik, Honningsvåg, Nordkap, Lofoten), Island, Skotland, Irland, Israel
Bedømmelse
Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder

Priser

Pris pr. dag - DKK
+ fuld forplejning, forsikring og transport til og fra mødested.
Transportdækning guide, offentlig transport
Ja

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!