Rejseleder på Sri Lanka, Nina

Sri Lanka indeholder alt det, jeg elsker ved en rejsedestination: Smuk natur, venlig lokalbefolkning, lækker mad, skønt klima og en utrolig spændende kultur med den der helt særlige "østen mystik", der gør et land ekstra spændende at besøge i mine øjne.

Det, der gør Sri Lanka til noget særligt, er blandt andet templerne, teplantagerne og nationalparkerne for blot at nævne nogle af de ting, jeg er begejstret for. Men listen er lang. 

Sri Lanka er et af de lande, som jeg blandt andet har rejst i med min store, sammenbragte familie. Når jeg forbereder vores familierejser, går jeg grundigt til værks. Jeg bruger flere måneder på at lave research for at undersøge til bunds, hvad der er at se og opleve i landet, særligt i forhold til de forskellige aldersgrupper min familie består af, hvad man skal være opmærksom på, hvor der er godt at bo, bedste nationalparker, strande, byer, seværdigheder og så videre.

Den grundige research kommer naturligvis også mine gæster til gode, når jeg er rejseleder, dels i form af min viden om landet og dels fordi jeg har rejst i landet selv, og har fået oplevelserne ind under huden. Derfor kan jeg levere både viden, erfaring og tryghed som rejseleder i Sri Lanka.

Udover flere rejser til landet har jeg flere venner og forretningsforbindelser fra Sri Lanka, som bidrager til min personlige forståelse for landets kultur. 

Informationer

Uddannelse
Cand.ling.merc. i datalingvistik, Bachelor i engelsk og spansk erhvervssprog
Førstehjælpskursus
Ja
Fødselsår
1971
Jeg har sidst været i landet privat eller m/gruppe
2015
Kørekort
B
Jeg foretrækker denne transportform til destinationen
Fly
Mine interesser
Musik, Gastronomi, Natur
Jeg har erfaring fra følgende lande
Island, Østrig, Thailand, Sri Lanka, Tjekkiet, UAE, Oman, England, Australien, New Zealand, Indonesien, Frankrig, Tyskland, Tanzania
Bedømmelse
Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder

Priser

Pris pr. dag - DKK
+ fuld forplejning, forsikring og transport til og fra mødested.
Evt. parkering + transportdækning guide til mødested, pr. km - DKK
2
Transportdækning guide, offentlig transport
Ja

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!