Rejseleder Polen, Ole

Polen er en nær nabo, men alligevel er det til tider som at være i en ny og spændende verden. Netop det gør, at jeg synes Polen er et af Europas mest fascinerende lande at rejse i og være rejseleder til.

Jeg er fascineret af, at lige om hjørnet så at sige, er sprog, skikke og kultur så meget anderledes end det, man møder på de sædvanlige rejseruter. Polen er et gammelt land med mange traditioner. Netop derfor vil der for turisten være meget, der er nyt, og som man ellers skal rejse langt for at opleve. Alt dette vil jeg med stor fornøjelse og entusiasme delagtiggøre mine gæster i.

Til den gode rejseoplevelse hører også, at de praktiske forhold omkring rejsen er velorganiserede, og at hver enkelt rejsedeltager ikke alene ser og oplever meget, men også selv føler sig set. Som rejseleder bestræber jeg mig på at opfylde dette optimalt på hver eneste rejse.

Informationer

Uddannelse
Cand. mag. et art. i fagene historie, dansk og idræt med over tre årtiers erfaring og fornøjelse i at formidle stof til mange, forskellige målgrupper.
Førstehjælpskursus
Nej
Fødselsår
1953
Jeg har sidst været i landet privat eller m/gruppe
2012
Kunder har sagt
Rejselederen var fantastisk venlig, god og dygtig. Meget vidende om steder, historien bag seværdighederne, områderne og landenes historie. I det hele taget meget velinformeret
Kørekort
A1, B, C, D.
Jeg foretrækker denne transportform til destinationen
Både bus og fly
Mine interesser
Historie og kulturhistorie, sport og sprog, formidling og pædagogik og ikke mindst selve mødet med andre mennesker og kulturer er det, der for alvor inspirerer mig.
Jeg har erfaring fra følgende lande
Danmark, Tyskland, Østrig, Ungarn, Kroatien, Serbien, Bulgarien, Rumænien, Polen, Schweiz, Holland, Belgien, England/Wales, Skotland, Irland/Nordirland, Italien, Portugal
Bedømmelse
Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder

Priser

Pris pr. dag - DKK
+ fuld forplejning, forsikring og transport til og fra mødested.
Evt. parkering + transportdækning guide til mødested, pr. km - DKK
3,00
Transportdækning guide, offentlig transport
Ja

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!