Rejseleder Portugal, Ole

Et glas af den rigtig gode portvin, mens jeg lytter til smægtende fadomusik - det er mit Portugal. Jeg rejser gerne hertil både privat og som rejseleder.

Men det er blot nogle få af de gode grunde til, at jeg så tit som overhovedet muligt genser landet med den venlige og imødekommende befolkning, den skønne hovedstad Lissabon, de gyldne sandstrande på sydkysten og de små farverige landsbyer i vindistrikterne mod nord.

Der er altid nye sanseindtryk og oplevelser at hente i dette solmættede land med den glorværdige fortid og spændende nutid - og så er mangt og meget dejlig billigt, hvilket selvfølgelig også bidrager til, at jeg synes Portugal er et skønt og attraktivt land, som jeg gerne rejser rundt i sammen med andre rejsegæster.  

Som turleder med baggrund blandt andet i flere årtiers lærervirksomhed i gymnasieskolen og ligeledes med mange opgaver i rejsebranchen har jeg stor erfaring med at organisere og overskue de praktiske forhold ved en rejse, med at formidle stof og viden og med at få grupper til at fungere. Det er blandt andet meget vigtigt for mig, at hver enkelt deltager ikke alene ser og oplever meget, men også selv føler sig set.

Informationer

Uddannelse
Cand. mag. et art. i fagene historie, dansk og idræt med over tre årtiers erfaring og fornøjelse i at formidle stof til mange, forskellige målgrupper.
Førstehjælpskursus
Nej
Fødselsår
1953
Jeg har sidst været i landet privat eller m/gruppe
2019
Jeg foretrækker denne transportform til destinationen
Fly
Mine interesser
Historie og kulturhistorie, sport og sprog, formidling og pædagogik og ikke mindst selve mødet med andre mennesker og kulturer er det, der for alvor inspirerer mig.
Jeg har erfaring fra følgende lande
Danmark, Tyskland, Østrig, Ungarn, Kroatien, Serbien, Bulgarien, Rumænien, Polen, Schweiz, Holland, Belgien, England/Wales, Skotland, Irland/Nordirland, Italien, Portugal
Bedømmelse
Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder

Priser

Pris pr. dag - DKK
+ fuld forplejning, forsikring og transport til og fra mødested.
Evt. parkering + transportdækning guide til mødested, pr. km - DKK
3,00
Transportdækning guide, offentlig transport
Ja

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!