Rejseleder Spanien, Nina

Mit første rigtige forhold til Spanien var da jeg tog en bachelorgrad i spansk erhvervssprog for 20 år siden.

I modsætning til langt de fleste af mine medstuderende, havde jeg aldrig sat en fod i landet, før jeg begyndte at studere sproget og lære om landets kultur, sociale, økonomiske og politiske forhold, som var en integreret del af den tre år lange uddannelse. Det betød da også, at jeg måske ikke blev verdensmester i at mestre sproget, men det gav mig en solid grundviden om landet og en lyst til at lære det bedre at kende. Desuden fik jeg en række rigtig gode venner, som alle var meget glade for Spanien, herunder en indfødt  spanier, og de er stadig blandt mine mest nære venner. 

Siden har jeg heldigvis været beriget med at besøge landet flere gange. Jeg har mest været i Madrid for at besøge min gode veninde og gennem mit arbejde. Det er efterhånden blevet til en hel del ture dertil, men jeg har også været i Barcelona og i en lille by nord for Alicante, der hedder Xavier. 

Jeg har stadig meget af landet til gode, men det som jeg kan bidrage mest med, som rejseleder til landet, er mit kendskab til landet og spaniernes kultur generelt. De kan nemlig noget, som vi ikke altid er så gode til på de nordligere breddegrader. De nyder livet på en helt anden måde, særligt deres mad- og vinkultur er et helt andet niveau af nydelse og forkælelse, end vi kan bryste os af. Deres stolthed, deres familieforhold og deres siestakultur er også både anderledes og mere intens end vores. Det er jeg fascineret af. 

Det vil glæde mig meget at opleve både kendte og nye steder i Spanien sammen med mine gæster og trække gammel og ny viden frem og sætte oplevelserne i perspektiv med min viden om landets kultur på en nærværende og undersøgende måde.  

Informationer

Uddannelse
Cand.ling.merc. i datalingvistik, Bachelor i engelsk og spansk erhvervssprog
Førstehjælpskursus
Ja
Fødselsår
1971
Jeg har sidst været i landet privat eller m/gruppe
2020
Kørekort
B
Jeg foretrækker denne transportform til destinationen
Fly
Mine interesser
Musik, Gastronomi, Natur
Jeg har erfaring fra følgende lande
Island, Østrig, Thailand, Sri Lanka, Tjekkiet, UAE, Oman, England, Australien, New Zealand, Indonesien, Frankrig, Tyskland, Tanzania
Bedømmelse
Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder

Priser

Pris pr. dag - DKK
+ fuld forplejning, forsikring og transport til og fra mødested.
Hjælp til planlægning pr. påbegyndt time - DKK + moms
350
Evt. parkering + transportdækning guide til mødested, pr. km - DKK
2
Transportdækning guide, offentlig transport
Ja

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!