Rejseleder Sverige, Torsten

Som skånelænding bosiddende på Bornholm med familierelationer til de øvrige skånelande har jeg godt kendskab til forholdene mange steder i Sverige. Det kendskab kommer i spil, når jeg er rejseleder.

Jeg er særdeles godt kendt i Skåne, Blekinge, Halland, Småland, Øland samt Gotland og har godt kendskab til flere steder i Sverige, blandt andet Stockholm, Dalarna og Bohus Len, som jeg er meget begejstret for og derfor gerne vil vise frem og formidle, både den fantastiske natur, kulturen og den spændende historie. 

Som dansk naturvejleder har jeg i forvejen områderne Bornholm og Skåne, og naturligvis strækker rækkevidden længere end dette. Desuden er jeg uddannet Act-Art-Guide i Skåne med naturmæssige, kulturelle og historiske formidlingsopgaver på skånske lokationer. 
Med andre ord gebærder jeg mig hjemligt i omgivelserne øst for Øresund og ynder at se steder og lokationer med en dansk indgangsvinkel med masser af eksempler i det gamle Østdanmark, som den dag i dag præger områderne i den sydlige del af Sverige.

Der er masser af historie at fortælle, naturen er fantastisk, og befolkningen er meget imødekommende. Der er lagt op til rigtigt gode oplevelser.

Informationer

Uddannelse
Akademiøkonom i turisme, Naturvejleder, Act-Art-Guide
Førstehjælpskursus
Ja
Fødselsår
1960
Jeg foretrækker denne transportform til destinationen
Bus
Mine interesser
Natur, historie og kultur.
Jeg har erfaring fra følgende lande
Danmark, Sverige, Norge, Færøerne, Island, Ålandsøerne, Tyskland, Polen, Østrig, Schweiz, Frankrig, Luxembourg, Belgien og Holland.
Bedømmelse
Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder

Priser

Pris pr. dag - DKK
+ fuld forplejning, forsikring og transport til og fra mødested.
Evt. parkering + transportdækning guide til mødested, pr. km - DKK
3,73
Transportdækning guide, offentlig transport
Ja

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!