Rejseleder Tyskland, Marion

Rejseleder til Tyskland, Marion

Jeg er født og opvokset i Baden Würtemberg (Stuttgart), har boet i Bayern i 3 år og kender Tyskland både som indfødt og som dansker. Det er en fordel som rejseleder.

Jeg er pensioneret lærer og har derfor stor erfaring i at formidle min viden og mit kendskab til de steder, vi besøger på rejsen. Det er naturligvis især den tyske historie, historien om det tyske folk og den tyske levevis, som jeg er en engageret formidler af. Jeg har en familiehistorie, som afspejler den tyske historie og som jeg gerne tager afsæt i, når jeg fortæller.

Det er meget vigtigt for mig som rejseleder, at min gæster er trygge og har det godt, og jeg er derfor meget opmærksom på, at gruppen fungerer godt og at alle bliver set og hørt.

Det sociale skal gå hånd i hånd med gode rejseoplevelser og gode historier.

Jeg taler tysk og engelsk flydende og kan begå mig på fransk, spørge om vej, bestille mad og lignende.

Derudover har jeg et godt kendskab til alperne, især alpeområdet, hvor jeg selv har boet i 3 år. Sport som skiløb, golf og bjergvandringer har også min interesse. 

Jeg har endvidere relationer til Berlin, Köln-området, Pfalz og Nordtyskland og har gennem mange besøg fået et grundigt kendskab til disse egne af Tyskland. Men i alle dele af Tyskland, Østrig og Schweiz ser jeg mig velegnet som rejseleder. Jeg forbereder mine ture meget grundigt, men kan også hurtigt improvisere, hvis nødvendigheder opstår.

Informationer

Uddannelse
Lærer i dansk, tysk, historie og geografi
Førstehjælpskursus
Nej
Fødselsår
1949
Kørekort
personbil
Jeg foretrækker denne transportform til destinationen
Både bus og fly
Mine interesser
Mine interesseområder er historie, kunst og kunsthåndværk, mode og design. Vandreture i bjergene, golf og skiløb er mine sportslige interesser.
Jeg har erfaring fra følgende lande
Danmark, Tyskland, Østrig
Bedømmelse
Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder

Priser

Pris pr. dag - DKK
+ fuld forplejning, forsikring og transport til og fra mødested.
Evt. parkering + transportdækning guide til mødested, pr. km - DKK
3,65

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!