Rejseleder Ungarn, Karin
Man tager oksekød, løg, gulerødder, paprika og meget mere. Det skal simre godt og så har ungarerne en fremragende gullasch. Gullasch skal man bare have i Ungarn. Som rejseleder fortæller jeg hvorfor.
Den gullasch tilsætter jeg en masse kultur og historie. Ungarns historie er lang, interessant, broget og blodig - fortiden er faktisk lyslevende og spiller en stor rolle i dagens Ungarn. Jeg kan historien og kan tilsætte mange andre ingredienser, der skal til for at få en god tur til Ungarn; kultur, musik, vin, palinka, puszta, arkitektur…
Jeg har været i Ungarn utallige gange, mest i Budapest, hvor jeg har styr på historien, arkitekturen, badeanstalterne, pladser og torve, flotte koncertsale, listige steder med god ungarsk vin og Budapests særlige jødiske historie og liv. Men jeg har også været i mindre provinsbyer og ude i vinmarkerne.
Jeg er journalist og har lavet masser af radio om og fra Ungarn, så jeg følger med i, hvad der sker i landet og er opdateret.
Jeg er en meget erfaren rejseleder, jeg formidler min viden og indsigt på en måde, så det er til at forstå og har masser af sjove og spændende historier at øse af fra de mange gange, jeg har været i landet. Målet for mig er at give viden og gode oplevelser videre, så alle kommer hjem med bagagen fyldt med spændende indtryk, ny viden og gode minder.