Street Art - Story Trail i Aalborg

Street Art på havnefronten i Aalborg. Foto: Ib
   

Denne Story Trail udforsker samtidens ungdomskultur og Street Art i Aalborg.

For grupper, der gerne selv vil udforske Ålborg og interesserer sig for ungdomskultur og kunsten i det offentlige rum. Egnet for alle aldersgrupper, lige fra rejsegrupper og teambuilding til skoler fra 7. klasse, gymnasieklasser og opefter. Samlet tidsforbrug: 3 timer.

I Aalborg er der ca. 70 forskellige større eksempler på street art i form af vægmalerier. En stor del af dem ligger omkring midtbyen og de kan nås til fods indenfor 2 timer. Målet er at sætte fokus på, hvad street art kan og hvordan det bliver brugt. Turen starter med et oplæg omkring Aalborg og de forskellige dele af Aalborg. Vi vil den første ca. ½ time gå i inderkredsen af Aalborg for at få de nærmeste kvarterer afgrænset.

Deltagerne vil derefter blive delt i grupper og blive sendt ud i de områder, hvor der er forskellig street art. Til hjælp vil de blive udstyret med et kort og en rute. Til hver rute vil der være et antal opgaver. Opgaverne tager udgangspunkt i de billeder deltagerne møder på deres rute. Til slut samler vi op på opgaverne, diskuterer street art, ungdomskultur og de tanker, turen har givet anledning til. Vi evaluerer også oplevelsen.

Informationer

Varighed
3 timer
Type turforslag
Story Trail
Land opgaven foregår i
Danmark
primært i byen
Aalborg
Kunder har sagt om turen
Street Art i Aalborg er spændende
Længde i km
6
Minimum antal deltagere
5
Maximum antal deltagere
30
Book eget tidspunktPris pr. gruppe fra DKK Se priser

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!