Hvad vil du vide mere om?

Find værter

Alle vores Visit a Dane værter er ivrige efter at få nye kontakter og invitere dine gæster ind i deres private hjem.

Visit a Dane

Værter byder indenfor. Demonstrerer dansk hygge i praksis og glæder sig til besøg og dialog med gæster fra hele verden.

Information

Er du turist eller får din virksomhed gæster fra udlandet, som kunne tænke sig at møde danskere, opleve danske hjem, dansk hygge og familietraditioner, så anbefaler vi Visit a Dane konceptet.

Hvad er Visit a Dane?

Er du turist eller får din virksomhed gæster fra udlandet, som kunne tænke sig at møde danskere, opleve danske hjem, dansk hygge og familietraditioner, så anbefaler vi Visit a Dane konceptet.

Alle vores Visit a Dane værter glæder sig til at invitere gæster ind i deres private hjem. Se vores Visit a Dane værter her.

Når dine gæster får mulighed for at møde danskere på denne måde, får de den enestående mulighed for at opleve hvordan danskere skaber hygge, dekorerer deres hjem, og laver mad. De vil også lære om danske traditioner og få en unik mulighed for at få svar på nogle af de spørgsmål, de måtte have om, hvad det vil sige at være dansk. 

De tilbudte aktiviteter afhænger af hver vært, som har beskrevet deres individuelle måde at skabe en speciel og unik oplevelse for dine gæster, mens de er på besøg. Alle besøg involverer et måltid og værten har beskrevet hvilket. Se værternes forslag på deres profiler her.

Vi giver de bedste muligheder for dine gæster til at komme på dette helt specielle besøg med autentiske danske oplevelser, mens de møder danskere, som elsker at dele særlige øjeblikke med deres besøgende.  

I løbet af den tid dine gæster bruger med danskere vil de få viden om Danmark, det danske samfund og dansk livsstil som er helt unik. Vores mål er at dele disse muligheder med alle, som ønsker de unikke oplevelser, som et besøg hos private kan byde på. Lad dine gæster møde danskere på et privat besøg og vær med til at give dem fantastisk viden og forståelse, som de ikke vil have mulighed for at opnå på anden måde. 

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!